Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ilse Bing
KBrIlse Bing

La Fundació Mapfre obrirà gratis per celebrar el 8M

L’espai KBr ha organitzat visites comentades a les exposicions de les fotògrafes Ilse Bing i Anastasia Samoylova amb motiu del Dia de la Dona

Editat per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

 Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el dimecres 8 de març la Fundació Mapfre oferirà entrada gratuïta durant tota la jornada a les seves seus de Madrid i Barcelona.  

A Barcelona, el centre de fotografia KBr obrirà gratis perquè la ciutadania pugui visitar les exposicions sobre Ilse Bing, fotògrafa que va immortalitzar la Bauhaus, l’arquitectura novaiorquesa i l’ebullició cultural de París, i Anastasia Samoylova, que ha plasmat el paisatge urbà actual amb tots els seus matisos i contradiccions. 

Anastasia Samoylova
KBrAnastasia Samoylova

Amb les portes obertes, el KBr té l’objectiu d’oferir una aproximació a aquestes artistes, la seva vida i la seva obra. A més, el centre també ha organitzat visites comentades i altres activitats que giraran al voltant dels paral·lelismes d’aquestes dues dones apassionades de la fotografia i de l’arquitectura. 

Centre de fotografia Kbr - Fundació MAPFRE
FOTO: Marc Andreu / Time Out BarcelonaCentre de fotografia Kbr - Fundació MAPFRE

NO T'HO PERDIS: Activitats i festes per al Dia de les Dones a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

 

Últimes notícies

    Publicitat