Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fundació Antoni Tàpies
Foto: Fundació Antoni Tàpies

La Fundació Tàpies reobre i ofereix entrada gratis als nascuts l'any 90

Obre parcialment el 12 de juny i de forma total el 19. La commemoració del 30è aniversari es posposa a l'octubre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Fundació Tàpies es va inaugurar el 5 de juny de 1990, ara fa tres dècades. Coincidint amb l'aniversari han anunciat les dates de reobertura del centre després de la crisi sanitària i també una promoció per a les persones nascudes l'any 1990, que podran gaudir d'un any d'accés gratuït a les exposicions i activitats que organitzi la fundació. 

L'activitat expositiva a la Tàpies es reactiva en dos temps: a partir del 12 de juny es podrà visitar la mostra 'Antoni Tàpies. L'àcid és el meu ganivet', amb gravats i llibres de bibliòfil que apropen al vessant més gràfic de l'artista. L'obertura completa del museu serà el 19 de juny, quan seran accessibles les exposicions prorrogades: 'Teatre', amb pintures, dibuixos, gravats i material documental que posa en relació Tàpies i les arts escèniques, i 'Certeses sentides', on descobrim els treballs fets per l'artista sobre el material sintètic que emprava per protegir el seu estudi. 

La celebració oficial de l'aniversari es posposa a la tardor, previsiblement a l'octubre, amb la inauguració de l'exposició 'Tàpies als 30', on s'aborda el període comprès entre 1953 i 1963, quan Tàpies assoleix maduresa artística i també el reconeixement internacional, amb exposicions a Nova York, París i la Biennal de Venècia, entre d'altres. 

Coincidint amb l'efemèride, el museu ha anunciat el llançament del catàleg en línia d'obres originals de la col·lecció.

NO T'HO PERDIS: els museus obren amb descomptes

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

  


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat