1. Fundació Antoni Tàpies
    Fundació Antoni TàpiesFundació Antoni Tàpies
  2. Fundació Antoni Tàpies
    © Maria DiasFundació Antoni Tàpies
  • Què fer
  • Dreta de l'Eixample

Fundació Antoni Tàpies

El museu compta amb més de 360 obres de tots els períodes artístics d'Antoni Tàpies des de la dècada dels quaranta

Publicitat

Time Out diu

Antoni Tàpies va destacar en l'escena artística en els anys 50, quan va començar a incorporar residus de paper, fang i draps en les seves pintures. L'artista va crear la Fundació Tàpies el 1984 en l'edifici de l'antiga editorial Montaner i Simon, que ara es dedica a l'estudi i a l'apreciació de l'art contemporani. En un acte polèmic, Tàpies va coronar l'edifici amb la seva obra 'Núvol i cadira'.

L'edifici continua sent un dels primers exemples del modernisme a combinar maons a la vista i ferro, i és ara un centre cultural i un dels millors museus de Barcelona, dedicat a l'obra i a la vida de Tàpies, amb exposicions temporals, simposis, conferències i pel·lícules.

Dins hi ha l'entitat Amics de la Fundació Tàpies, que permet als socis gaudir d'exposicions, conferències i tota mena d'activitats que organitza la fundació.

Quant costa l'entrada a la Fundació Antoni Tàpies?

L'entrada general té un preu de 12 €, mentre que els estudiants, majors de 65, i titulars del Carnet Jove o el de Biblioteques de Barcelona, poden accedir amb una tarifa reduïda de 8 €. Per als menors de 16 anys, l'entrada és gratuïta.

A més, si voleu visitar la Fundació Antoni Tàpies gratis, podeu aprofitar les jornades de portes obertes per Santa Eulàlia, el Dia Internacional dels Museus, o la Mercè.

Horaris de la Fundació Antoni Tàpies

El museu obre de dimarts a diumenge. Fins al dissabte, l'horari és de 10 a 19 h. Els diumenges, podeu visitar-lo des de les 10 fins a les 15 h.

Detalls

Adreça
Aragó, 255
La Dreta de l'Eixample
Barcelona
08007
Transport
Passeig de Gràcia (M: L2, L3, L4)
Preu
Entrada general: 12 € / Entrada reduïda: 8 €
Horaris
De dt. a ds. de 10 a 19 h. Dg. de 10 a 15 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà