Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sorolla, una nueva dimensión
Foto: 'Sorolla, una nueva dimensión'

La gran experiència immersiva sobre Sorolla arriba a Barcelona

Les obres del pintor s'exposaran en una instal·lació de 1.000 metres quadrats

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És una de les figures més conegudes de la pintura del segle XX, un mestre que va destacar, sobretot, pel tractament de la llum en les seves pintures. Ara, l'univers de Joaquim Sorolla serà el protagonista d'una nova exposició en forma d'experiència immersiva que s'inaugurarà a Barcelona el 9 de febrer al Centre d'Art Amatller (passeig de Gràcia, 41).

'Sorolla, una nueva dimensión' és un projecte que forma part de la celebració de l'Any Sorolla, una mostra amb motiu del centenari de la mort del pintor que es va poder veure a la València natal de l'artista, ciutat on va atreure 55.000 visitants.

L'exposició fa ús d'elements tecnològics d'avantguarda, amb projeccions immersives 360° que combinen realitat virtual, instal·lacions digitals, escenografies i altres recursos tecnològics. Seran 1.000 metres quadrats dedicats a l'obra de l'artista, un viatge pictòric des de la platja de la Malva-rosa que el va inspirar fins a la creació dels famosos quadres per a l'Hispanic Society of America de Nova York.

Les entrades es posaran a la venda a partir del 19 de desembre tot i que aquells que ho desitgin es poden apuntar a la llista d'espera per ser els primers a aconseguir accedir-hi.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat