Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Wedding Market
Foto: Carmen Ibáñez

La gran fira per a parelles d'enamorats ( i que pensen en la boda) torna a Barcelona

The Wedding Market celebrarà la seva setena edició a la modernista Torre Bellesguard de Gaudí

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les flors, els convidats, el lloc, el menjar... Sabem que organitzar una boda no és gens fàcil i requereix moltes hores de recerca i paciència. Si us voleu estalviar temps, al The Wedding Market de Barcelona trobareu tota mena de proveïdors que us podran ajudar a tenir una boda ideal sense haver de moure-us del recinte. La setena edició del festival nupcial a la ciutat se celebrarà a la modernista Torre Bellesguard de Gaudí, el 21 i 22 d'octubre, de 10 a 21 hores i de 10 a 19 hores respectivament.

Hi trobareu més de 60 proveïdors de sectors diferents com el càtering, serveis audiovisuals, rebosteria, moda nupcial, animació i molts més, distribuïts en els 1.900 metres quadrats del recinte. Totes les parelles que hi assisteixin podran buscar els serveis que més necessiten o, si volen, també podran sortir amb la boda completament preparada. A més, per a amenitzar l'esdeveniment, també hi haurà actuacions musicals i una zona gastronòmica que també es podran contractar per a les futures bodes.

The Wedding Market
Foto: Carmen Ibáñez

The Wedding Market s'ha convertit en un dels esdeveniments de referència del sector nupcial amb milers d'assistents a les altres edicions de Barcelona, Girona i Madrid, on es va estrenar al març i que va aconseguir reunir més de 1.300 persones. Amb aquesta nova edició, el festival vol tornar a servir com a un punt de trobada entre els mateixos professionals, allunyat de la imatge tradicional que envolta aquests tipus de cerimònies.

NO T'HO PERDIS: Botigues per comprar vestits de núvia a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat