Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La historia interminable
Foto: Maria Pratdesaba / ACN

'La historia interminable' aterra a Barcelona amb una versió millorada i més de vint actors

La superproducció arriba a la ciutat amb més efectes i transicions que l'espectacle que es va veure a Madrid

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Una nova superproducció aterra a la cartellera de teatre de Barcelona. El Teatre Apolo acollirà fins al 3 de març de 2024 la versió millorada del musical 'La historia interminable', que ha arribat amb un espectacle animatrònic protagonitzat per més de vint actors. Dirigida per Federico Barrios, l'adaptació de la coneguda novel·la de Michael Ende s'instal·la temporalment a Barcelona després de passar per Madrid i Saragossa.

Tal com ha avançat Barrios a l'ACN, "hem incorporat nous efectes i transicions, perquè creiem que s'havia de donar una empenta més a la història" i afegeix que, per poder fer-ho, en els darrers mesos s'ha fet "una remodelació del teatre". Si voleu anar-hi, les entrades ja estan a la venda a través de la pàgina web del Teatre Apolo.

La historia interminable
Foto: Maria Pratdesaba / ACN

La remodelació s'ha fet per incloure, entre altres, mecanismes com les plataformes hidràuliques i estructures de pilars que serveixen per aconseguir elements reals com l'aigua, el foc i la neu. L'obra compta amb 24 intèrprets, nou dels quals són nens, tot i que hi ha 90 persones que treballen en el projecte més enllà dels artistes. 

La superproducció basada en el clàssic literari d'Ende és una producció Dario Regatteri i vol transportar l'espectador al món màgic de la novel·la. El muntatge, però, no és la primera adaptació que es fa de la novel·la, ja que el director de cinema Wolfang Petersen la va convertir en pel·lícula l'any 1984. Tot i això, els espectadors veuran diferències entre les dues adaptacions, ja que la pel·lícula explica la primera part del llibre i el musical explica la història completa.

NO T'HO PERDIS: Els millors musicals de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat