Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La il·luminació de la Sagrada Família es podrà veure des de casa

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Van passant les setmanes de confinament i cada cop són més els esdeveniments que podem gaudir en línia: des de teatre fins a 'escape rooms'. Ara, el monument més visitat de Barcelona, la Basílica de la Sagrada Família s'uneix a l'esfera virtual. 

Després del seu tancament a causa de les mesures sanitàries i de la cancel·lació de les tradicionals il·luminacions de Setmana Santa, el temple es passa al món digital.

El dilluns 6 d'abril, al canal de YouTube del temple, es transmetrà gratis l'esdeveniment de llums de l'any passat. Amb una locució i música, el vídeo ressegueix les escenes de la façana de la Passió –al carrer de Sardenya–, on l'escultor Josep Maria Subirachs va plasmar l'última etapa de la vida de Jesús.

També es podran seguir en línia els oficis dels dies de Pasqua –el 9, 10 i 11 d’abril–, que se celebraran a la Catedral de Barcelona i es podran veure a través del web de Sagrada Família o de la pàgina web esglesia.barcelona/en-directe. Tots els horaris i detalls estan publicats al web de l'Església de Barcelona.

Els continguts publicats expressament per a aquestes dates seran accessibles de forma pública i gratuïta fins al Dilluns de Pasqua.

NO T'HO PERDIS: Concerts inoblidables per veure a casa.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiu

Últimes notícies

    Publicitat