Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La luxosa casa a Barcelona de la sèrie 'Killing Eve', disponible en Airbnb

Un caprici modernista des de 260 euros la nit en un lloc estratègic de Gràcia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després de mesos de tancament ens podem permetre, si més no en la nostra imaginació, algun que un altre capritx basat en el luxe. Tant si sou seguidors de la popular sèrie de la BBC 'Killing Eve' com si no heu vist mai cap capítol, què us semblaria habitar un luxós apartament al Putxet si sabéssiu, a més, que és la casa d'un conegut personatge de ficció, Villanelle?

L'assassina fictícia, coneguda pel seu impecable gust per la roba i el disseny, s'estableix en la tercera temporada de la sèrie en un preciós apartament a Barcelona. L'espai que es va usar en el rodatge està disponible en Airbnb pel "mòdic" preu de 260 euros la nit.

Casa Ramos (plaça Lesseps, 30), un lloc conegut i enlluernador d'estil modernista construït l'any 1907, s'ha utilitzat en moltes altres pel·lícules i programes de televisió. El seu encant resideix en els seus inusuals interiors conservats amb gust. L'estada mínima és de dues nits per la qual cosa el compte ja d'entrada passa dels 500 euros.

Killing Eve 3
Photograph: BBC

A l'interior, podeu trobar mosaics colorits, cornises ornamentades, arcs, pilars, vidrieres i l'increïble i lluminós espai que omple d'alegria el cor malvat de Villanelle.

Només una part de l'edifici està disponible per llogar; la resta és una casa familiar habitada per l'arquitecte Sean Carbonell-Hogg, qui també realitza recorreguts per la seva impressionant habitatge. Tot i això, si podem passejar entre aquestes portes ornamentades i admirar de prop aquests mosaics ja val la pena permetre un bon caprici de cinema, o millor dit, de sèrie!

NO T'HO PERDIS: 100 pel·lícules gratis al We are One, el nou festival de cinema online

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat