Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

100 pel·lícules gratis al We are One, el nou festival de cinema online

La projecció serà gratuïta, però els espectadors podran donar diners a ONGs que lluiten contra la crisi sanitària

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

21 grans festivals s'han unit en aquesta iniciativa solidària en clau de cinema. Des d'avui i fins al 7 de juny se celebrarà 'We are One', un cicle de 100 pel·lícules seleccionades pels comissariats de festivals internacionals com el de Sant Sebastià, Cannes, Sundance, Rotteram o Nova York.

Es podran reproduir tots els llargmetratges al canal de YouTube del projecte, així com classes magistrals de directors com Coppola, Joon-ho o Del Toro, continguts de realitat virtual i actuacions musicals. 

D'entre els 100 films destaquen 13 estrenes mundials, 31 estrenes en línia i 5 estrenes internacionals online. Tot això en un programa impressionant que a més té un objectiu solidari.

Totes les projeccions són gratuïtes però des del festival animen el públic a fer donacions a diferents organitzacions internacionals que estan lluitant contra el Covid-19 en tot el món: OMS, UNICEF, ACNUR, Save the Children, Metges sense Fronteres ... Hi haurà un botó o un enllaç a la pàgina de cada pel·lícula.

Jose Luis Rebor, director del nostre representant, el festival de Sant Sebastià, ha dit: "We Are One suposa una experiència extraordinària, permet la col·laboració entre festivals en aquests temps tan complicats i aconsegueix que aquestes històries que narren els cineastes a través d'imatges i sons puguin arribar a totes les llars del món".

NO T'HO PERDIS: Els misteriosos pòsters que es projecten a les façanes de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat