Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fotograma de Bilby
Bilby

100 pel·lícules gratis al We are One, el nou festival de cinema online

La projecció serà gratuïta, però els espectadors podran donar diners a ONGs que lluiten contra la crisi sanitària

Per Claudia Ibáñez
Publicitat

21 grans festivals s'han unit en aquesta iniciativa solidària en clau de cinema. Des d'avui i fins al 7 de juny se celebrarà 'We are One', un cicle de 100 pel·lícules seleccionades pels comissariats de festivals internacionals com el de Sant Sebastià, Cannes, Sundance, Rotteram o Nova York.

Es podran reproduir tots els llargmetratges al canal de YouTube del projecte, així com classes magistrals de directors com Coppola, Joon-ho o Del Toro, continguts de realitat virtual i actuacions musicals. 

D'entre els 100 films destaquen 13 estrenes mundials, 31 estrenes en línia i 5 estrenes internacionals online. Tot això en un programa impressionant que a més té un objectiu solidari.

Totes les projeccions són gratuïtes però des del festival animen el públic a fer donacions a diferents organitzacions internacionals que estan lluitant contra el Covid-19 en tot el món: OMS, UNICEF, ACNUR, Save the Children, Metges sense Fronteres ... Hi haurà un botó o un enllaç a la pàgina de cada pel·lícula.

Jose Luis Rebor, director del nostre representant, el festival de Sant Sebastià, ha dit: "We Are One suposa una experiència extraordinària, permet la col·laboració entre festivals en aquests temps tan complicats i aconsegueix que aquestes històries que narren els cineastes a través d'imatges i sons puguin arribar a totes les llars del món".

NO T'HO PERDIS: Els misteriosos pòsters que es projecten a les façanes de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat