Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Champions Burger
Foto: Instagram / @thechampionsburger

La millor hamburguesa d'Europa s'escollirà per primer cop a Barcelona (amb entrada gratis)

The Champions Burguer se celebrarà a finals d'octubre a la Fira de Barcelona i s'escull per votació popular de tots els participants

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou dels que ja us coneixeu de memòria de les millors hamburgueseries de Barcelona, imagineu tastar-ne de noves i, a més, guanyar un viatge a Nova York. No sona gens malament, no? La Fira de Barcelona acollirà del 20 al 29 d'octubre The Champions Burguer, el concurs que buscarà trobar la millor hamburguesa gurmet d'Europa amb l'ajuda de tots els participants. Els assistents es convertiran en el jurat del certamen, on hauran de puntuar les seves favorites a través d'un QR que valora aspectes com la qualitat del pa, la de la carn i la presentació, entre d'altres. A més, tots els que hi participin entraran en un sorteig per guanyar un viatge a la ciutat que mai dorm.

Durant gairebé deu dies, Barcelona es convertirà en la capital europea de les 'burgers': la Fira de Barcelona s'omplirà de food trucks, que ja han passat fases prèvies d'eliminació del concurs, i lluitaran per endur-se'n el títol. A més d'hamburgueses d'arreu del continent i de diversos establiments locals, el certamen oferirà parades de menjar mexicà, així com de pastissos i gelats artesanals. El menjar serà l'element protagonista, però també hi haurà artistes i grups en directe que s'encarregaran de posar la banda sonora a l'esdeveniment.

The Champions Burguer ja s'ha celebrat a altres ciutats de l'Estat, com ara València, Saragossa, Alacant i Madrid, entre d'altres. La seva estrena a Barcelona serà accessible per a tothom, ja que l'entrada és gratuïta per a totes les edats. Si voleu assistir a l'esdeveniment i participar en el concurs, ho podreu fer a partir del 20 d'octubre de dilluns a divendres de 19 a 1 h, i els caps de setmana de 12 a 1 h.

NO T'HO PERDIS: On menjar bo i barat a Barcelona?

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat