Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La millor pastisseria de Catalunya és a Barcelona

La pastisseria Hofmann ha rebut el màxim guardò que atorga el Gremi de Pastisseria

Escrit per
Meritxell Palou
Publicitat

La Pastisseria Hofmann ha guanyat el premi a la millor pastisseria de Catalunya, que atorguen els Gremis de Pastisseria de Barcelona i Girona. Oberta l'any 2008, la Hofmann és una pastisseria d’autor amb un ampli repertori de creacions individuals que varien segons la temporada. Abans d'aquest guardó ja havia guanyat premis com el Premi al Millor Croissant Artesà de Mantega (2010); el Premi a la Millor Pasta de Te (2015) i la Fava de Cacau a la Millor Pastisseria de Catalunya (2020). 

La Gala de Premis de la Pastisseria 2022 es va celebrar el passat 12 de juny i també va premiar la trajectòria professional de l'Eric Ortuño de l'Atelier de Barcelona i la innovació de la pastisseria Targarona d'Igualada. A més, la Hofmann també va rebre el guardó al millor professional de xarxes socials per Miquel Guarro, el director de la pastisseria i el premi a millor pastisseria a les xarxes socials. 

NO T'HO PERDIS: Obre Compartir Barcelona, el nou restaurant de Disfrutar

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Silvia Hofmann, 'jefa' de la pastisseria a Catalunya
Foto: AnnaJimenezRoigSilvia Hofmann, 'jefa' de la pastisseria a Catalunya

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat