Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Model
Foto: Laura Guerrero

La Model recupera les visites gratis a partir d'aquest setembre

L'antiga presó torna a obrir al públic sense necessitat de reservar entrades amb antelació

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona ofereix moltes opcions diferents perquè mai us avorriu. A més, també hi ha centenars de plans gratuïts per fer durant la setmana. Entre les millors coses per fer gratis a Barcelona, ja podreu tornar a visitar l'antiga presó de La Model de manera gratuïta a partir del pròxim 1 de setembre. Tant si preferiu visitar l'imponent edifici lliurement, com si ho voleu fer amb guia, ho podeu fer de franc de totes dues maneres.

La Model tornarà a obrir les portes al públic aquest mes de setembre, cada divendres, dissabte i diumenge, sempre que no siguin festius. A més, no caldrà fer reserves ni gestions prèvies per aconseguir les entrades, només haureu d'anar a la porta de l'antiga presó, al carrer Entença, 155, entre les hores d'obertura, que variaran depenent el dia: els divendres estarà oberta de 16 h a 18 h, els dissabtes de 10 h a 14 h i de 16 h a 18 h, i els diumenges de 10 h a 14 h.

Tot i que les visites es poden fer per lliure, hi ha l'opció d'escollir fer la visita amb un guia, també gratis. Aquesta possibilitat, però, sí que requereix reservar entrada a través de la web de La Model. La presó va tancar el 2017, després de 113 anys en funcionament, quan van traslladar els darrers 24 interns que hi quedaven. Des de llavors, aquest edifici s'ha convertit en un atractiu tant per turistes com per als barcelonins i barcelonines, ja que ofereix un recorregut complet pels patis, les cel·les, les galeries i altres parts de l'antic centre penitenciari.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer gratis a Barcelona el cap de setmana

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat