Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gabriel García Márquez
Foto: Grupo Editorial Penguin Random House

La novel·la inédita de Gabriel García Márquez és "absolutament captivadora i moderna" i es publica el 2024

La publicació de l'obra coincidirà amb el que hauria estat el 97è aniversari de l'autor

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Bones notícies pels amants de la literatura. En pocs mesos, ja podreu comprar la novel·la inèdita del Nobel colombià Gabriel García Márquez'En agosto nos vemos' es publicarà el pròxim 6 de març de 2024 –dia que en què l'escriptor faria 97 anys– a tots els països de parla espanyola, segons ha anunciat el grup editorial Penguin Random House. A més, la portada serà una il·lustració de l'artista David de las Heras, un les portadistes més rellevants de l'actualitat.

'En agosto nos vemos', Gabriel García Márquez
Random House'En agosto nos vemos', Gabriel García Márquez

'En agosto nos vemos' arribarà més de 50 anys després de la publicació de 'Cien años de soledad'. La barcelonina Agència Balcells, pionera en la representació de drets d'autor en el mercat hispanoamericà, també ha expressat el seu suport a la iniciativa i la seva directora, Maribel Luque, ha assegurat que la novel·la inèdita de García Márquez és “una exploració de la feminitat, la sexualitat i el desig, absolutament captivadora i moderna. Un magnífic fermall d'or al llegat de l'autor”. 

Per commemorar els deu anys de la mort de l'autor colombià, la seva família va rellegir l'obra que es trobava entre els papers del Harry Ransom Centre. Després de moltes deliberacions, finalment va decidir que tothom havia de poder gaudir de la "seva capacitat d'invenció, la seva poesia del llenguatge (...) i la seva estima cap a les seves vivències i desventures, sobretot en l'amor". 'En agosto nos vemos' es publicarà a tots els països de llengua espanyola amb el segell Random House, menys a Mèxic, on ho farà l'editorial Planeta.

NO T'HO PERDIS: Llibreries de Barcelona que has de conèixer

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat