Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mishima
Foto: Iván MorenoMishima

La Paloma acollirà un concert de Mishima a l'abril

El grup de David Carabén protagonitzarà La Nit de les Roses i les entrades ja estan a la venda

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

La Paloma, la sala de ball més antiga d'Europa, tornarà a acollir concerts després de setze anys de tancament i la promesa constant d'una reobertura definitiva. Després d'haver acollit una festa per l'últim Cap d'Any, el que ara és segur és que la sala del carrer del Tigre obrirà aquest 21 d'abril de 2023 per a un concert dels Mishima, que tindran l'honor de ser el primer grup que en trepitja l'escenari en aquesta nova etapa. 

La Paloma, Barcelona
Photograph: Maria DiasLa Paloma

La Nit de les Roses

Per la seva proximitat amb Sant Jordi, la vetllada s'ha titulat La Nit de les Roses i vol ser una nova cita de recurrent del grup amb el públic, com la de Nadal, amb la qual (o les quals) ja tothom hi compta cada any. El concert coincideix amb el primer aniversari del seu disc més recent, 'L'aigua clara' (2022) i tot fa pensar que serà una festa de primavera especial, amb algunes sorpreses, tot i que encara no n'han transcendit els detalls. 

Com aconseguir entrades per Mishima a la Paloma?

A través de la pàgina web del grup trobareu l'enllaç per comprar les entrades, que ja han sortit a la venda, a un preu de 21,60 euros.   

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat