Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La pandèmia en imatges

Aquestes són algunes de les fotos de la Barcelona confinada i de la crida #PHEdesdemibalcón exposades a la Ciutadella

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Us recordeu del temps de confinament per la crisi sanitària? Convé no oblidar-ho; van setmanes llargues de vida a casa, de mirar per la finestra i ocupar els balcons, i PhotoEspaña va fer una crida a la ciutadania per compartir imatges a través d'Instagram que ho documentessin. Ara les fotos recollides amb l'etiqueta #PHEdesdemibalcón giren pel territori: a Barcelona es presenten una cinquantena d'imatges de les 1.748 que es van rebre.

Barcelona #PHEdesdemibalcón
Foto: #PHEdesdemibalcón

Les 50 fotografies s'exposen al mur perimetral de la Ciutadella, al passeig de Pujades, i es podran visitar fins al 31 d'agost. Volen ser un homenatge a l'esforç i compromís solidari de la ciutadania, a més de resumir la quotidianitat confinada. Retraten aplaudiments als sanitaris, la tasca dels serveis essencials, la vida al balcó, les celebracions compartides a través de videotrucades, la nova relació dels infants i veïns amb la ciutat, la "nova" distància social i la presència de la mascareta com a element habitual. 

Barcelona #PHEdesdemibalcón
Fotos: #PHEdesdemibalcón

La mostra promoguda per PhotoEspaña coincideix amb '7,5 milions de mirades', una instal·lació de les fotògrafes Adriana Eskenazi i Laura Encursiva sobre els sentiments que el coronavirus ha provocat en la ciutadania (al Palau Robert fins al 23 de setembre) i la mostra del Pati Llimona sobre la reocupació de Ciutat Vella pels veïns i veïnes de la ciutat en temps de pandèmia (fins al 15 de setembre, tancat a l'agost). 

NO T'HO PERDIS: exposicions de fotografia a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat