Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La pastisseria Demasié regala 500 cinnamon rolls!
Cinnamon Rolls de Demasié
Foto: Lluis Miras Cinnamon Rolls de Demasié

La pastisseria Demasié regala 500 cinnamon rolls!

Advertising

Demasié és una petita pastisseria al carrer Princesa que pot presumir de fer els cinnamon rolls –rotllos de canyella flonjos i enormes– més bons de Barcelona. Potser som massa categòrics? Cert, però si els heu tastat segurament ens acabareu donant la raó. Fan amb mestria els clàssics de canyella però també s'han atrevit amb receptes com el roll de Nutella, d'Oreo, de cheesecake, de ricotta, de tiramisú o de fruits vermells. Una bomba dolça de cap a peus que de vegades és millor compartir per no sortir rodolant. 

 

Roll de Nutella de Demasié

 

Roll de Nutella de Demasié
Foto: Demasié

 

 

 

 

 

 

Un cop fetes les presentacions i fer-vos salivar arriba la notícia. El dissabte 18 de gener a les 10.30 hores regalaran 500 cinnamon rolls clàssics a les primeres 500 persones que arribin a la botiga. Amb aquesta primera Enrotllada popular –així l'han batejat– és com volen donar les gràcies als seus clients. La idea és que sigui una cita anual, després de festes, i que es converteixi en una dolça tradició.

I si la canyella no us torna bojos, no importa perquè d'allà no sortireu amb les mans buides. També tenen cookies, pastissos, doughnuts i cup cakes d'infinites varietats.

NO T'HO PERDIS: Els 10 millors dolços de Barcelona.

Share the story
Últimes notícies
    Advertising