Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Pedrera
Foto: La Pedrera

La Pedrera ofereix un 2x1 pel Black Friday

La promoció estarà disponible del 27 al 30 de novembre en la seva web

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

La Pedrera - Casa Milà se suma a l'onada d'ofertes i promocions del Black Friday. Del 27 al 30 de novembre, l'emblemàtic edifici modernista de Barcelona presenta una oferta de 2x1 en les seves entrades. D'aquesta manera, podràs gaudir amb un acompanyant de la visita de dia a La Pedrera i passejar sota el caliu del sol d'hivern les sinuoses corbes del seu terrat, dissenyades pel magnífic arquitecte barceloní Antoni Gaudí.

Un recorregut amb totes les seguretats

Tanmateix, si prefereixes passejar pel centre de la ciutat sota l'encantada aura de la nit, també pots aprofitar aquesta promoció per apropar-te al Passeig de Gràcia cap al vespre. Mitjançant 'La Pedrera Night Experience', podràs recórrer els diferents espais de La Pedrera sota la tènue llum de la lluna. Finalment, acabaràs l'itinerari sobre l'embadalit terrat dels guerrers, des d'on assistiràs a un espectacle musical acompanyat per projeccions visuals als badalots.

Totes dues experiències compleixen amb tots els requisits sanitaris exigits i es desenvolupen en grups molt reduïts per a garantir la seguretat dels assistents. A més, en el moment de la compra no cal que especifiquis ni dia ni hora de la visita, ja que ho podràs fer més endavant. Per tant, aquesta promoció és ideal per a regalar durant aquest Nadal.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020 a Barcelona: guia completa

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat