Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona Black Friday: grans descomptes per menjar, comprar i gaudir de la cultura

El 27 de novembre, el Consorci de Turisme de Barcelona oferirà descomptes fins al 30% en comerços i un 2x1 en cultura

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

Queda prop d'un mes i mig perquè arribin les festes de Nadal i els comerços barcelonins volen aprofitar qualsevol oportunitat per reactivar les vendes i atraure els clients amb ofertes llamineres. Tanmateix, abans d'aquesta festa tan assenyalada, la primera parada és el Black Friday que tindrà lloc l'últim cap de setmana de novembre, del dia 27 al 29. 

El web del Consorci de Turisme de Barcelona, VisitBarcelona, ha llançat una promoció molt temptadora de descomptes en plans i activitats a la ciutat i arreu de Catalunya, que únicament es podran adquirir durant el Black Friday i a través de la seva plataforma. 

Més de 150 establiments que participaran en la iniciativa, amb descomptes diferents segons cada sector: un 2 x 1 en activitats culturals, com ara museus i galeries d'art i un 30% al teatre; allotjament al 30% i rebaixes, també, d'un 30% en comerços de tota mena. També hi haurà ofertes en la restauració, un sector molt tocat per la crisi de la Covid-19, la qual comptarà amb un 20% de descompte en menús i altres serveis. També Vueling oferirà un 25% de rebaixa en els vols des de o amb destinació Barcelona.

Heus aquí algunes de les sucoses ofertes del Barcelona Black Friday. Per exemple, a Queviures Múrria, la llegendària botiga modernista fundada el 1898 al centre de Barcelona, podràs adquirir els seus deliciosos formatges, embotits i vins amb un 30% de descompte. En l'àmbit comercial, també podràs aprofitar una oferta del 30% en marcs i àlbums de fotografies a Can Boada i comprar roba del FC Barcelona amb una rebaixa de fins el 40% en alguns productes seleccionats.

Els hotels també s'han pujat a aquesta onada de descomptes del Black Friday. D'aquesta manera, tens la possibilitat de gaudir d'una nit a hotels de gamma alta com per exemple l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, el mític Le Meridien de Les Rambles, el luxòs Claris Hotel & Spa o el refinat hotel Neri, amb un 30% de descompte.

Pel que fa a la cultura, s'han proposat ofertes de 2x1 en un ventall d'activitats amb les que podràs gaudir i experienciar l'efervescència i particularitat de Barcelona. Aquesta promoció s'ha aplicat, per exemple, en els concerts de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) a l'Auditori, en les entrades del singular Pavelló Mies Van der Rohe, en la visita a la inconfosible Casa Vicens de Gaudí i en la experiència nocturna per La Pedrera - Casa Milà.

Tenint en compte la situació actual d'incertesa i preocupació, tots els plans culturals i escapades hoteleres es podran gaudir durant tot l'any 2021, excepte l'oferta gastronòmica i comercial. Atents al dia 27 de novembre!

Barcelona Black Friday
Foto: VisitBarcelona

NO T'HO PERDIS: Escenari Time Out, la finestra de la cultura en streaming de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat