Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taylor Swift
Foto: Instagram / @taylorswift

La pel·lícula 'The Eras Tour' de Taylor Swift ja té data d'estrena en streaming a Espanya

El film durarà més de tres hores i inclourà quatre noves cançons en acústic que encara no s'han revelat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El 2023 va ser l'any de Taylor Swift: la cantant va ser anomenada 'persona de l'any' per la revista Times, l'artista més escoltada de Spotify i la seva gira ja és oficialment la més exitosa de la història. Si l'any passat va ser tot un èxit per la de Pensilvània, aquest 2024 no sembla que això hagi de canviar. Després d'unes setmanes de descans un cop acabada la seva gira per Amèrica, el passat mes de febrer va tornar als escenaris al Japó, on va començar la segona part de The Eras Tour, que visitarà altres continents i en la qual farà dos concerts a l'Estadi Santiago Berbabéu de Madrid. Aconseguir entrades ha estat gairebé missió impossible i molts dels 'swifties' no les han aconseguit. Si sou d'aquests, no us preocupeu, perquè ara podreu veure el concert complet sense aixecar-vos del sofà.

Després que 'Taylor Swift: The Eras Tour' s'estrenés com a pel·lícula documental als cinemes d'arreu del món, ara també estarà disponible a partir del 14 de març a la plataforma de streaming Disney Plus. Com a novetat, aquesta nova versió inclourà la cançó 'Cardigan', una de les preferides dels fans, i quatre noves cançons en acústic que encara no ha revelat. En un principi, havia de ser el 15 de març, una data que ara s'ha avançat un dia. "Estic encantada d'anunciar que podreu veure 'Taylor Swift: The Eras Tour (My Version)' unes hores abans del que havíem previst", ha anunciat Taylor Swift als seus 282 milions de seguidors a Instagram.

Una gira històrica

'The Eras Tour' ja ha entrat als llibres d'història i ha aconseguit el rècord Guiness com la gira amb més recaptació de la història amb més de 1.000 milions de dòlars. El primer dia que es van posar les entrades a la venda, més de 15 milions de persones arreu del món van fer la cua virtual per aconseguir-les, tot i que només dos milions ho van poder fer durant les primeres 24 hores. A més, durant la gira pels Estats Units, diversos Estats van assegurar que el pas de la cantant va impulsar l'economia del territori i alguns representants polítics com el president de Xile, Gabriel Boric, van escriure personalment a la cantant perquè afegís el seu país a la gira.

@gabrielboric Una de las muchas preguntas que me dejaron fue qué pasa con #TaylorSwift 👀, #EnLínea ♬ sonido original - Gabriel Boric Font

La pel·lícula tampoc ha decebut i poques setmanes després de la seva estrena a la pantalla gran ja havia superat el rècord de 'This is it', el film de Michael Jackson, que va recaptar 261,2 milions de dòlars, una xifra superada pels 261,6 milions recaptats pel de Taylor Swift. A més de la nova estrena en streaming, l'artista també llençarà el seu nou àlbum 'The tortured poets department' el 19 d'abril, el que es convertirà en el seu 11è àlbum d'estudi.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de març als cinemes de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat