Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La pista de gel Skating Club tanca després de gairebé 50 anys d'història

L'empresa porta des del febrer en concurs de creditors i el local es convertirà en un supermercat de la cadena francesa Carrefour

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

Alguns efectes de la pandèmia van ser immediats i altres es van veient progressivament. Durant els últims mesos hem vist tancar comerços i restaurants emblemàtics, i ara ha sigut el torn de l'Skating Club de Barcelona de l'Eixample (Roger de Flor, 168). La pista de gel tanca definitivament després de no haver pogut obrir des de l'inici de la pandèmia i posa el punt final a una història que ha durat 47 anys

L'empresa propietària porta des del febrer en concurs de creditors i el local es convertirà en un supermercat de la cadena francesa Carrefour.

El tancament ha mobilitzat molts barcelonins a través de les xarxes socials sota el 'hashtag' #SalvemSkating, i fins i tot s'ha creat una petició al portal change.org que demana a l'Ajuntament la reobertura de la pista de gel o la creació d'una nova en un altre espai de la ciutat.

El tancament de l'Skating Club suposa un cop per al patinatge artístic sobre gel barceloní i català. A partir d'ara només quedarà una pista de gel fixa a la ciutat, la del FC Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer el juny a Barcelona 

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat