Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Plaça Catalunya serà l’escenari de l’encesa dels llums de Nadal a Barcelona

El 24 de novembre aquesta plaça acollirà un espectacle de teatre i circ que celebrarà l’encesa de la il·luminació nadalenca

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El 24 de novembre, a les 18:30 h, podrem dir que Nadal haurà arribat a Barcelona: tot l’enllumenat nadalenc il·luminarà els carrers de la ciutat. Per celebrar-ho, la Plaça Catalunya acollirà ‘Ombrana’, un espectacle de la companyia Ponten Pie que vol retre un homenatge a la ciutats a través d'un muntatge de circ i música a càrrec d’una vintena d’artistes.

L’enllumenat nadalenc formarà part dels carrers barcelonins del 24 de novembre al 6 de gener. Durant aquest temps, s’encendran de 18 h a 24h, però la Nit de Cap d’Any i la Nit de Reis restaran oberts fins a les dues de la matinada.

L’espectacle d’obertura dels llums de Nadal a càrrec de la companyia Ponten Pie acollirà més de 1000 persones de públic, que no hauran de demanar cita prèvia per a accedir-hi. La posada en escena d’’Ombrana’, onírica i imponent, acompanyarà la història d’una nena nouvinguda a la ciutat de Barcelona, en un viatge de descobriment de la ciutat i les seves llums.

L’encesa de llums de Nadal d’enguany és particularment especial, ja que la Plaça Catalunya, de la Gran Via i el carrer Aragó estrenen un nou model d’il·luminació, ideat per l’Estudi Antoni Arola, amb el qual l’Ajuntament vol reinvidicar els creadors i dissenyadors de la ciutat. 

A més, la Ronda Sant Pere tindrà llums de Nadal per primera vegada, sumant-se a les vies il·luminades en els darrers anys per l’Ajuntament com Via Laietana, plaça Urquinaona, Balmes, la Plaça Catalunya, Aragó, Gran Via i l’Avinguda Paral·lel.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat. 

Últimes notícies

    Publicitat