Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La primera botiga de 'Trolls' del món obre a Barcelona

'Trolls by Dam' és el nou local de les Galeries Maldà, dedicat exclusivament a aquests personatges d'animació

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Al 'Reino de Juguetes' no s'hi descansa ni un moment i no hi ha pandèmia que freni els seus plans d'obertura de botigues. Ara és el torn dels Trolls i, com no podia ser d'una altra forma, es tracta de la primera botiga del món dedicada exclusivament als Trolls de la sort! Sabem que no us sorprèn, ja que 'Reino de Juguetes' fa anys que treballa per fer de les Galeries Maldà l'epicentre del "friquisme" i els universos fans.

Obre a Barcelona la primera botiga dedicada als 'Trolls'
FOTO: 'Trolls by Dam'Obre a Barcelona la primera botiga dedicada als 'Trolls'

A la llarga llista de botigues, moltes d'elles úniques a Europa i al món, ara s'hi suma una dedicada únicament al món dels 'Trolls' que coincideix amb l'estrena de la nova pel·lícula 'Trolls World Tour'. Aquests personatges, que es van fer famosos als anys 80 i 90 tot i existir des dels anys 50, han arribat al segle XX amb una popularitat que arriba a tots els racons del món gràcies a les pel·lícules d'animació més recents.

Els trols de la sort de 'Trolls by Dam'
Foto: Trolls by Dam

Els seus impulsors esperen que l'obertura rebi la mateixa acceptació que la resta de botigues han obert en els últims 3 anys. El Carrerò Maldà (Harry Potter), ThronestoreBCN (Joc de Trons), Kame Hame Shop (Bola de Drac) i la seva última incorporació Power Magic Girls, confirmen la seva bona acollida a la ciutat.

NO T'HO PERDIS: La primera botiga "friqui feminista" del país obre a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat