Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La primera casa de Gaudí es podrà llogar només per una nit per 1 euro

A partir del 12 de juliol a les 16 h, la primera persona a reservar en Airbnb guanyarà l'estada amb un acompanyant a la Casa Vicens

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

Dues persones podran fer una estada d'una nit a l'emblemàtica Casa Vicens, la primera casa dissenyada per l'arquitecte Antoni Gaudí. Es tracta d'una iniciativa d'Airbnb, que obrirà el període per fer la reserva el 12 de juliol a les 16 h. La primera persona a fer-la, sempre que compleixi els requisits, podrà passar-hi una nit a la tardor amb un acompanyant per només 1 €. És a dir, més que un sorteig és una prova de velocitat.

Casa Vicens
Foto: Airbnb

L'experiència inclou un recorregut de benvinguda de la mà de l'Emili, l'amfitrió de la Casa Vicens, l'accés total a la casa, un menú amb estrella Michelin inspirat en Gaudí i dissenyat per l'Escola d'Hostaleria Hoffman i un esmorzar amb els millors croissants de la ciutat al jardí privat de la casa.

Casa Vicens
Foto: Airbnb

La Casa Vicens, construïda entre 1883 i 1885, es considera una de les primeres obres mestres del Modernisme. Està ubicada al barri de Gràcia i originalment va ser concebuda per ser la casa d'estiu d'una família catalana. Va ser declarada Patrimoni de la Humanitat UNESCO el 2005, però no es va obrir al públic com a casa-museu fins al novembre de 2017, després de tres anys de restauració.

Casa Vicens
Foto: Airbnb
Casa Vicens
Foto: Airbnb
Casa Vicens
Foto: Airbnb

  

NO T'HO PERDIS: 50 llocs de Catalunya que has de conèixer

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat