Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Rambla amb els llums de Nadal
Foto: Mariona Gil

La Rambla de Barcelona es converteix en un tauler de joc interactiu gratis per Nadal (només un dia)

El 'Rambling' oferirà diversos premis com vals de compra i escapades de cap de setmana a la muntanya

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Tot i que Nadal ja ha passat, les festes nadalenques encara no ho han fet. La ciutat acollirà diverses activitats fins al 6 de gener, quan diguem adeu un any més a l'època més màgica de l'any. Dins d'aquesta llista es troba el Rambling, un joc que convertirà La Rambla en un taulell de joc interactiu el divendres 29 de desembre. El joc és completament gratuït, però cal inscripció prèvia a la pàgina web dels Amics de la Rambla.

La iniciativa, que es va celebrar per primer cop l'any 2019, vol convidar a tothom a tornar a descobrir La Rambla amb la fusió de la tecnologia, la gamificació i la cultura a través de tres rutes virtuals interactives: La Rambla Familiar, La Rambla Nostàlgica i La Rambla Canalla.

A més de passar una bona estona, els guanyadors tindran premis oferts per establiments de la ciutat associats a Amics de La Rambla com un val de 100 euros per gastar al Centre Comercial Maremagnum, una escapada de cap de setmana a un apartament al Montseny, i paquets familiars per anar a l'Aquàrium, entre molts altres.

En què consisteix el Rambling?

Els participants hauran de començar les rutes a la porta del Museu de Cera de Barcelona, on començaran a fer les proves i desafiaments que tenen preparats cadascun dels recorreguts. Si escolliu la ruta de La Rambla Nostàlgica, recuperareu la història del passeig i podreu visitar espais com l'Hotel Oriente, el Mercat de la Boqueria i Las Golondrinas, entre altres.

La Rambla Canalla és el recorregut més misteriós dels tres i formareu part de l'homenatge a la Barcelona de nit, de la festa i de la passió i fareu proves que us portaran a llocs com el Tablao Flamenco Cordobés. Per últim, La Rambla Familiar és la ruta pensada per divertir-se en família amb diverses activitats lúdiques que us portaran a lloc com Les Galeries Maldà i L'Aquàrium de Barcelona.

A més, un cop es finalitzi el joc, els tres recorreguts es penjaran en línia a disposició de tothom que vulgui conèixer el passeig mentre juga a través del telèfon mòbil i guanya petites recompenses.

NO T'HO PERDIS: Nadal amb nens a Barcelona: les millors activitats per fer en família

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat