Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Plaça Reial
Foto: La Reial Ens Mou

La Reial Ens Mou omplirà la plaça Reial d'activitats gratuïtes aquest octubre

El cicle, que ja ha presentat el seu programa cultural, es farà del 14 al 22 d'octubre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona es vestirà de festa per acollir una nova edició de La Reial Ens Mou. El festival tornarà a omplir la plaça Reial d'activitats, concerts, tallers i molt més durant vuit dies, del 14 fins al 22 d'octubre. La festa convertirà la plaça en un punt de trobada entre persones i comerços, així com un promotor de la cultura de l'espai i la ciutat.

L'Associació d'Amics i Comerciants de la plaça Reial han presentat aquest 11 d'octubre el programa oficial de l'esdeveniment. Tots els concerts estaran centrats en la figura femenina, a més de tallers per conscienciar als més petits per tenir cura del medi ambient i de dibuix, entre d'altres.

Activitats Principals

La Reial Ens Mou arrencarà amb dues de les seves activitats més emblemàtiques: el Vira Ioga i La Plaça Dibuixa de la mà d'Urban Sketchers Barcelona, que també farà un taller de dibuix infantil. Diumenge serà el torn de La Citta Infinita, una activitat que es basa en jocs constructius amb materials reciclats que desenvoluparà la imaginació dels més petits.

Plaça Reial
Foto: La Reial Ens Mou

Dimecres 18, la plaça acollirà un taller de reciclatge amb Drap Art, on els nens i nenes podran construir una corona reial amb materials reciclats i de rebuig. Per tancar la setmana de festivitats, La Reial Ens Mou s'acomiadarà amb 'Prohibit no tocar', una proposta lúdica amb uns cubs per teixir, nuar, estirar i molt més, que va ser molt ben rebuda el passat 2022.

Actuacions musicals

La música també serà un element principal durant els vuit dies de festa. Veus de Dones és la iniciativa de l'esdeveniment que se centra a donar visibilitat a dones artistes, un cicle de concerts on actuarà la cantaora Vanesa Cortés, dimecres 18, i les bailaoras Ainhoa Lara i Eri Fukuhara, l'endemà.

Plaça Reial
Foto: La Reial Ens Mou

Altres artistes que posaran la banda sonora a la plaça seran Les Anxovetes, el divendres 20, un grup d'havaneres íntegrament femení. Per tancar el cicle, dissabte 21 serà el torn de les Scarlets & The Femme Soul Band, que faran ballar tots els assistents al ritme del soul i el jazz barceloní. 

NO T'HO PERDIS: La Plaça de Catalunya acollirà una gran fira de mercats i productes de proximitat aquest octubre

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat