Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mercat de Mercats
Foto: Mercat de Mercats

La Plaça de Catalunya acull una gran fira de mercats i productes de proximitat aquest cap de setmana

La dotzena edició de Mercat de Mercats omple el centre de la ciutat amb la millor gastronomia de Barcelona

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Malgrat que la tardor ja fa uns dies que ha arribat, el clima encara no diu el mateix. Amb aquesta temperatura, encara ve de gust gaudir de plans a l'aire lliure a la ciutat. Els dies 20,21 i 22 d'octubre, la Plaça de Catalunya acull la dotzena edició de la fira Mercat de Mercats, una gran festa que aprpà els mercats de Barcelona i els seus productes de proximitat i sostenibles a tothom qui s'atanci a donar un cop d'ull. 

Fira Mercat dels Mercats
Foto: Ajuntament de Barcelona

Els Mercats Municipals de la ciutat exposen la gran diversitat de gènere, on els assistents també poden gaudir de tapes i petits plats elaborats pels paradistes de tota Catalunya, amb la sostenibilitat i l'aprofitament dels aliments com a concepte principal. A més dels comerciants i els restauradors locals, durant els tres dies també hi haurà diversos tallers i activitats relacionades amb la fira com showcookings, presentacions i actuacions musicals, on també poden participar els més petits.

Com a les darreres edicions, aquesta també posa a disposició de tothom diverses barbacoes i microones per cuinar els productes de la fira. Aquest cap de setmana gastronòmic també anirà acompanyat de concerts a l'escenari principal. La Fira Mercat de Mercats estarà oberta al públic els tres dies d'11 fins a les 22 hores.

NO T'HO PERDIS: La millor hamburguesa d'Europa s'escollirà per primer cop a Barcelona (ammb entrada gratis)

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat