Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sagrada Família
Foto: Instagram / @basilicasagradafamilia

La Sagrada Família il·luminarà la façana del Naixement per Nadal

A més del taller i infantil i el Concert de Nadal, també organitzaran moltes activitats gratuïtes, com cantades de nadales i un festival per a infants

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'esperi nadalenc ja es pot respirar pels carrers de Barcelona i, com cada any, també arribat dins la Sagrada Família. A més del seu tradicional Concert de Nadal, la basílica convidarà a viure el Nadal a tota la ciutadania amb diverses activitats per a tota la família.

Una de les seves propostes més conegudes és el Taller Infantil de Nadal, on els nens i nenes participen en un joc de pistes per conèixer la façana de l'edifici seguit d'un taller de treballs manuals, tot i que les entrades ja estan exhaurides. També se celebraran tallers gratis com la cantada de nadales a la façana del naixement, el 19 de desembre a les 18.30 h. L'activitat estarà a càrrec de diverses corals del barri i l'accés serà lliure i de franc.

Quins dies i en quins horaris s'il·luminarà la façana del Naixement?

Una altra iniciativa serà la il·luminació dels grups escultòrics de la façana del Naixement que anirà acompanyada de música i una locució enregistrada. L'acte es podrà veure del 20 al 22 de desembre, amb passis d'entre 10 i 12 minuts. El 24 de desembre a les 19 hores, la basílica també tornarà a collir la missa del Pollet, pensada perquè els més petits celebrin l'eucaristia de Nadal, que tindrà entrada lliure i gratuïta fins a completar l'aforament.

La Sagrada Família també organitzarà un taller sota el nom 'Estem construint les torres. Ens ajudes?' al Festival de la Infància, que se celebrarà del 27 al 31 de desembre al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. L'activitat està pensada per a infants a partir de 6 anys i l'entrada s'inclou amb la de la fira, que es pot adquirir per 7 euros a la pàgina oficial de l'esdeveniment.

NO T'HO PERDIS: David Bisbal i Pasión Vega, protagonistes de la misa criolla benèfica de la Sagrada Família 

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat