Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Basilica,Of,The,Sagrada,Familia,In,Barcelona
© Shutterstock

La Sagrada Família il·luminarà per Nadal les dues últimes torres ja acabades

El 12 de novembre se celebrarà la missa de benedicció per inaugurar l'encesa

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les històriques obres de la Sagrada Família cada cop estan més a prop de finalitzar. Malgrat que es preveu que l'obra més icònica de gaudí s'acabi l'any 2026, cosa que coincidirà amb el centenari de la mort de l'arquitecte, les dues últimes torres de la basílica ja estan coronades. No serà, però, fins al 12 de novembre que se celebrarà una missa de benedicció que marcarà l'inici de l'enllumenat de les quatre torres, que es culminaran per Nadal en un acte públic.

En poc més d'un mes, la figura de l'àguila i l'àngel coronaran les dues torres dels evangelistes, que s'afegiran a les altres dues presidides pel lleó i el bou. Amb les darreres incorporacions es començaran a retirar les bastides de manera progressiva, que deixaran a la vista les figures del tetramorf, que estarà definitivament completat amb les quatre figures.

Figures Sagrada Família
Foto: Sagrada Família

El passat dimecres 27 de setembre es va donar per acabada la torre evangelista de Mateu, amb col·locació de l'escultura del bust humà, i aquest dijous 28 es va fer el mateix a la torre de Joan, amb la figura de l'àguila.

NO T'HO PERDIS: Una passejada pels voltants de la Sagrada Família

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat