Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sagrada Família
FOTO: ShutterstockSagrada Família

La Sagrada família ofereix 400 entrades gratis pel seu concert de Nadal

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Els grans monuments de la ciutat han decidit celebrar el Nadal amb portes obertes i visites per molt pocs calés. Primer va ser el Palau de la Música, després la Casa Batlló i ara és el torn de la Sagrada Família.

El temple de Gaudí vol celebrar el seu concert de Nadal amb tota la ciutadania. Per això sortejarà 400 entrades dobles per poder assistir-hi de franc. Els interessats s'hauran d'inscriure a la pàgina del sorteig abans del dia 25 de novembre a les 10 h, moment a partir del qual se celebrarà el sorteig entre tots els participants. Els guanyadors rebran la notificació per correu electrònic.

I què podran veure els afortunats? Es tracta del tradicional concert de Nadal, que oferirà un repertori musical sota el títol 'Rituals, fronteres espirituals', que tindrà com a protagonistes el Cor de Cambra del Palau de la Música i l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) sota la direcció de Xavier Puig i Gerard Claret, concertino. No hi faltaran, com és natural, peces tradicionals relacionades amb el Nadal.

Ah, molt important, reserveu la data del concert (dissabte 30 de novembre a les 17 h), qui sap si tindreu la sort de caure entre agraciats amb aquest sorteig que obrirà les portes de la Sagrada Família a 400 afortunats.

NO T'HO PERDIS: entrades a 2 euros per a la Casa Batlló

Últimes notícies

    Publicitat