Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sagrada Familia star
Foto: Pep Daude / Sagrada Familia

La Sagrada Família sorteja 6.000 entrades gratuïtes per Santa Eulàlia

Ja et pots inscriure en aquest sorteig omplint un formulari al web de la Sagrada Família

Editat per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El 12 de febrer és Santa Eulàlia, la diada de la copatrona de Barcelona. I per celebrar-ho, la Sagrada Família posarà a disposició ciutadania 6.000 entrades gratuïtes per visitar aquesta emblemàtica icònica barcelonina. 

D’entre totes les persones que s’inscriguin en un sorteig, que tindrà lloc entre el 31 de gener i el 7 de febrer, es repartiran entrades al famós temple de Gaudí. Les 6000 entrades serviran per visitar la Sagrada Família al complet només durant el cap de setmana del 12 i 13 de febrer, concretament en horari de 15 a 18h

Tots els interessats en visitar la Basílica de la Sagrada Família hauran d’estar atents al sorteig, que s’obrirà al públic el dia 31 de gener. Per entrar al sorteig, els participants hauran d’omplir un formulari disponible a la pàgina web de la Sagrada Família i les seves xarxes socials. 

Aquest sorteig té l’objectiu d’apropar la Basílica al públic local. De fet, la Sagrada Família du a terme iniciatives similars en altres dates assenyalades del calendari barceloní, com per exemple les tradicionals Jornades de Portes Obertes en dates de la Mercè, al setembre.

NO T'HO PERDIS: 25 joies arquitectòniques de Barcelona

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat