Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sagrada Família, Barcelona
Foto: Pajor Pawel / ShutterstockSagrada Família, Barcelona

La Sagrada Família sorteja 90 entrades dobles per fer una visita guiada nocturna per Sant Jordi

L'activitat es realitzarà fora de l'horari habitual de la Basílica durant la vigília de la Diada

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Queda poc més d'una setmana perquè els carrers de Barcelona es tornin a omplir de centenars de parades de llibres i roses de tots els gèneres i colors. Per primer cop a la història, aquest Sant Jordi la ciutat acollirà 425 parades repartides per tots els districtes i tornarà a recuperar la totalitat de la Rambla. A més de passejar, durant la Diada també podeu aprofitar per fer alguna de les activitats que hi ha programades o visitar alguns dels edificis emblemàtics que obren gratis durant el 23 d'abril.

La Sagrada Família serà un dels monuments que celebrarà Sant Jordi amb diverses activitats i una d'elles serà la seva tradicional visita nocturna. La Basílica sorteja 90 entrades dobles per fer una visita guiada fora de l'horari habitual del temple durant la vigília de la Diada. Per participar-hi, teniu fins a les 10 h del 18 d'abril per registrar-vos a la pàgina web de la Basílica. El mateix dijous 18 d'abril, les persones guanyadores rebran les entrades directament al correu electrònic per a la visita de les 20.15 h o la de les 21.05 h.

Sagrada Família
Foto: Instagram / @basilicasagradafamilia

Una instal·lació creada amb IA

Una altra de les activitats organitzades pel temple serà la projecció de 'Rosa, rosae', una instal·lació creada amb intel·ligència artificial creada en exclusiva per Sant Jordi. Serà el primer cop que la Basílica acollirà aquest tipus de projecció, que combina diverses formes sorgides de la rosa i inspirades en l'estil arquitectònic de Gaudí. La peça artística interactuarà amb l'escultura de Sant Jordi, signada per Josep Maria Subirachs, i anirà acompanyada d'una composició d'orgue. La projecció es podrà veure del 22 al 27 d'abril a l'interior del temple.

Els Jordis, Jordines, Jorges i Georgines, gratis!

Com ja és tradició, durant el 23 d'abril, els Jordis, Jordines, Jorges i Georgines d'arreu del món podran entrar gratis a la Sagrada Família amb un acompanyant sense haver de fer cap reserva prèvia. Tots podran presentar-se de 9 a 19 h als accessos del carrer de la Marina i demanar l'entrada gratuïta. Això sí, serà indispensable presentar el document d'identitat.

NO T'HO PERDIS: Els millors llibres per regalar aquest Sant Jordi 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat