Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Sala Apolo celebra una festa de cap d'any virtual amb els seus DJs més mítics

Les entrades ja es troben disponibles a la seva pàgina web i tenen un preu de 5 euros

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

El cap d'any d'enguany serà atípic, com tot aquest 2020... sense discoteques, ni festes multitudinàries, ni passar tota la nit fora de casa, ja que segons les últimes restriccions del govern, les reunions només poden ser fins a 10 persones o dos nuclis de convivència i el toc de queda continua vigent i fins la 1 de la matinada. Tanmateix, això no vol dir que no puguem acomiadar l'any amb magnificència – i ganes no en falten–.

La Sala Apolo no ha volgut perdre l'oportunitat de donar la benvinguda de l'any de manera diferent, adaptant-se a les noves mesures causades per la pandèmia. Els més fans de la sala del Paral·lel reconeixeran alguns dels seus DJs més mítics com Soren, MadMax o Kosmos i les populars temàtiques de cada nit, aquest cop en streaming: Nasty Mondays, Caníbal, Cupcake... La festa virtual començarà a les 10 de la nit i les entrades, ja a la venda a la seva pàgina web, tenen un cost de cinc euros.

Cartell Cap d'any 2020
Foto: Sala Apolo

Música, llums i foc pel cap d'Any a Barcelona

Al mateix temps, la ciutat de Barcelona també acollirà un espectacle de focs, llum i color que pretén fer partíceps a tots els barcelonins en una jornada de celebració. Les campanades a la fresca proposades seguiran el patró habitual d'aquesta jornada festiva. En primer lloc, es podran distingir els 4 quarts mitjançant avisos de foc, que seran els teloners de les palmeres disparades des dels 10 districtes diferents de la ciutat. Cada campanada il·luminarà el firmament de Barcelona tot invocant palmeres de diferents colors i suposarà l'inici d'un espectacle de focs artificials enèrgic i dinàmic que brotarà des de la part més alta de la muntanya de Montjuïc.

En cas que no disposis d'un terrat o balcó per gaudir de l'espectacle de llums i colors, no et preocupis. Des de TV3 es garantirà la retransmissió del festeig en el marc d'un programa especial que pretén donar la benvinguda al desitjat 2021 per la porta gran.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020 a Barcelona: guia completa

Més de Cap d’Any

    Últimes notícies

      Publicitat