Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El cuerpo en llamas
Foto: Netflix

La sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona ja té tràiler i data d'estrena

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez donen vida als agents que van protagonitzar l'assassinat més famós dels últims anys a Barcelona.

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

El conegut com a crim de la Guàrdia Urbana va protagonitzar portades a tots els mitjans en 2017. Com recordareu, es tractava d'un triangle amorós entre Rosa Peral, Albert López i Pedro Rodríguez, tots ells agents de la Guàrdia Urbana, una relació que va acabar de forma tràgica.

Netflix ja té data d'estrena per a la sèrie que retrata el cas, que porta com a títol 'El cuerpo en llamas', i que podrem veure a partir del 8 de setembre.

La plataforma de continguts també ha fet públic un tràiler en què podem veure breument part del seu repartiment, un càsting de luxe encapçalat per Úrsula Corberó ('La casa de papel') fent de Rosa Peral i Quim Gutiérrez com Albert López.

En el vídeo es pot veure com es crema el cotxe, el moment més sonat del cas, la mort de l'agent Pedro Rodríguez prop del pantà de Foix, víctima que en la ficció interpreta José Manuel Poga.

Els directors de la sèrie són Laura Mañá i Jorge Torregrossa, mentre que Laura Sarmiento serà la responsable del guió d'aquest thriller que arriba a les pantalles un any després que comencés el rodatge.

El cuerpo en llamas
Foto: Netflix

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries que has de veure

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat