Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tram Cruïlla
Foto: Cruïlla

La T4 del tramvia de Barcelona torna a funcionar després de dos mesos en obres

Els treballs de renovació van deixar sense servei la línia des del 26 de juny fins al 31 d'agost

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les obres al transport públic de Barcelona s'han acabat (de moment). Després de dos mesos amb el servei interromput, l'L4 del metro de Barcelona ha tornat a funcionar amb normalitat. La T4 del tramvia de Barcelona també ha tornat a oferir el seu servei usual després d'estar anul·lat des del 26 de juny. La línia ha tornat a rebre usuaris amb una nova parada a Glòries, que assegura l'enllaç amb la línia L1 del metro.

Els treballs de renovació de la T4 formen part de la primera fase de les obres de connexió des de Glòries fins a Verdaguer, i per això ha estat necessari instal·lar la nova parada. La segona fase del projecte ha afectat el centre i a la zona litoral de la ciutat durant el mateix període, amb les obres de l'L4, que van afectar el tram central de la línia entre el 26 de juny i el 31 d'agost.

La coincidència dels treballs del metro i el Tram van deixar sense connexió diverses parades de la ciutat, que van quedar enllaçades pel servei de bus llançadora. Malgrat que la freqüència dels busos era d'entre tres i quatre minuts i cobria els trams afectats, hi va haver alguns problemes de mobilitat per la gran demanda d'usuaris.

NO T'HO PERDIS: Així serà l'ampliació de la línia 1 de metro fins a Badalona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat