Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Torre Glòries obrirà el seu mirador al públic

L'espai oferirà vistes de 360º de la ciutat a més de 120 metres d’alçada

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Torre Glòries, coneguda anteriorment com a Torre Agbar, és un dels edificis més icònics de la ciutat. Com a tal, a partir de la primavera del 2022 farà un pas més en la seva vinculació amb la ciutat comtal amb l’obertura al públic d’un mirador amb una perspectiva de 360° de Barcelona.

Ubicada al cor del districte tecnològic de Barcelona, reinventarà el concepte de mirador tradicional amb una proposta innovadora i multidisciplinària. Un projecte que unirà art, tecnologia, divulgació científica i compromís mediambiental. Amb aquest objectiu de renovació, Merlin Properties, propietaris de l’edifici, han encarregat a Mediapro Exhibitions (Grup Mediapro) la gestió d’un projecte amb el qual poder combinar les vistes que ofereix l’edifici amb una exposició de l’artista contemporani Tomás Saraceno.

Tomas Saraceno
Foto: tomassaraceno.og

Saraceno, reconegut artista i arquitecte argentí, crearà una instal·lació especialment dissenyada per la Torre Glòries on es convidarà a l’espectador a reflexionar sobre les contínues interaccions que fem amb l'entorn. Saraceno és conegut per combinar teles i aranyes en les seves obres amb l'objectiu de crear una conversa entre formes humanes i no humanes, un projecte que s'ha mogut internacionalment en països com Camerun, França o els Estats Units. 

En aquests moments encara s’està executant l’obra que permetrà allotjar el nou espai museístic, ja que l’edifici va ser dissenyat com un espai d’oficines, però s'obrirà al públic a la primavera de 2022. 

NO T'HO PERDIS: Els millors 10 plans per la setmana

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  

Últimes notícies

    Publicitat