Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La web per comprar productes de proximitat als pagesos sense intermediaris
Aliments de Prop
FOTO: Shutterstock Aliments de Prop

La web per comprar productes de proximitat als pagesos sense intermediaris

Advertising

La gran majoria del sector agroalimentari no ha frenat la seva activitat però sí que s'ha vist molt perjudicada a l'hora de donar sortida al seu producte. El tancament d’escoles, restaurants, mercats ambulants, entre d'altres aparadors imprescindibles per la venda d'aliments frescos i de proximitat, suposa unes conseqüències negatives insostenibles pel sector.

És per això que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha habilitat un nou cercador web, per facilitar la tornada d'aquests productes al circuit comercial durant aquest temps de parada temporal de molts clients. En una sola web pots trobar productors d'aliments de proximitat que disposen de servei a domicili i molt a prop de casa teva. Visibilitzar i aproximar proveïdors de comerç local i proximitat al client i en un sol clic. A Barcelona també ha nascut la web que centralitzat les botigues de barri que tens més a prop.

Aliments de Prop

 

Aliments de PropFOTO: Shutterstock

 

 

 

 

#AlimentsdeProp, a més, permet fer la cerca per comarques i productes. El web inclou un formulari perquè els productors locals catalans s'hi puguin donar d'alta i compartir la seva oferta. De moment, ja disposa de més d'un centenar de propostes agroalimentàries amb les fitxes de contacte d'establiments, cellers i cooperatives.

NO T'HO PERDIS: 'Pagesia a casa': la web per comprar directament al pagès

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising