Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Concert de Reis Joguina Solidària
Foto: Dani CantóConcert de Reis Joguina Solidària

L'Apolo acull un concert de Reis gratis (a canvi d'una joguina)

'Joguina Solidària' celebrarà la seva segona edició amb actuacions i tallers musicals infantils

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si teniu canalla, segur que esteu buscant plans per gaudir de l'esperit nadalenc per fer durant aquestes festes. A la llista de totes les que podeu fer sense sortir de Barcelona, ara també s'hi afegeix un concert benèfic per a tota la família. El pròxim 3 de gener de 2024, la Sala Apolo celebrarà la segona edició de Joguina Solidària, un concert benèfic gratuït i amb entrada lliure, però això sí: si hi voleu entrar haureu de portar una joguina

La iniciativa, en col·laboració amb Escola Rock Festival, té l'objectiu d'aconseguir que cap infant es quedi sense joguina quan es llevi el matí del Dia de Reis. En aquesta segona edició, el grup de versions Big Mouthers tocarà un repertori de clàssics pop de Coldplay, La casa azul i Bon Jovi, entre d'altres, així com altres novetats de la música pop-urbana com Vicco, Quevedo i Rosalía que faran ballar a més d'un. 

Joguina Solidaria concert de reis
Foto: Joguina Solidaria

A més de l'actuació, el grup infantil DAEZ, format per joves de 14 anys de l'Institut El Joncar, presentarà els seus treballs i organitzarà tallers musicals infantils de rock gratis.

Com han de ser les joguines?

Totes les joguines que s'entreguin a l'entrada han de ser noves, que no siguin bèl·liques i que no fomentin els estereotips sexistes. Totes les donacions aniran cap a l'associació Bona Voluntat en Acció del Poble Sec, que les farà arribar als infants de 700 famílies del barri en risc d'exclusió social.

Horaris

Les portes s'obriran a les 17 h i es tancaran a les 19.30 h. No cal reserva per accedir-hi i tots els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal o bé, venir amb un adult major de 18 anys i presentar un formulari.

NO T'HO PERDIS: Aquest és l'espectacle de circ que podeu veure gratis aquest Nadal a L'Hospitalet

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat