Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Aquàrium de Barcelona reobre amb entrades gratis, descomptes i novetats

El centre obrirà les seves portes el 10 de juliol, complint amb les mesures de seguretat recomanades

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

L' Aquàrium de Barcelona obrirà de nou les seves portes el proper divendres 10 de juliol per a tots els amants del món marí que no han pogut accedir a les seves instal·lacions durant els mesos de confinament. Casualment, aquesta reobertura coincideix amb la celebració del 25 aniversari del centre, amb la qual cosa, aquesta nova etapa arriba amb sorpreses i novetats. 

Mesures de seguretat

Per garantir la seguretat dels visitants, el Aquàrium ha establert noves mesures. S'han incorporat dispensadors de desinfectant hidroalcohòlic, s'ha instal·lat un sistema de filtratge que renova contínuament l'aire i s'han reforçat els torns de neteja. A més, l'ús de mascareta serà obligatori per a tots els majors de 6 anys, s'hauran de respectar els 1,5 metres de distància de seguretat i no es podran tocar els cristalls.

Les novetats

El Aquàrium de Barcelona ha decidit rebre als seus primers visitants amb nous descomptes a les entrades. Així, s'aplicarà una reducció sobre el preu habitual a tots aquells que adquireixin el tiquet en la web durant els primers dies d'obertura.

Amb motiu del seu 25 aniversari, també han volgut fer un regal als més petits. Per això, tots els nens entre 3 i 10 anys que tinguin l'aniversari entre l'1 de gener i el 31 de juliol, podran accedir gratuïtament, i els que es facin grans a partir de l'agost, tindran una entrada gratis durant la setmana del seu aniversari.

S'inaugura el Laboratori del Mar

Una de les tasques més destacades que realitza el Aquàrium de Barcelona és la protecció del fons marí i la conservació de les seves espècies, per això és considerat Centre de Conservació Marina del Mediterrani. Pel seu 25 aniversari i sota el lema ‘conèixer per a estimar i estimar per a protegir’, l'aquari ha inaugurat el Laboratori del Mar, un centre de reproducció d'espècies aquàtiques que podran descobrir els visitants.

A més, el Aquàrium ha estat una de les primeres 50 empreses de Barcelona a aconseguir el segell ‘Biosphere’ que els acredita com a empresa turística sostenible a nivell internacional.

NO T'HO PERDIS: El Tibidabo reobre amb nou horari i mesures de prevenció sanitàries

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat