Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Tibidabo reobre amb nou horari i mesures de prevenció sanitàries

El parc d’atraccions torna a obrir les portes dissabte 4 de juliol

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Després de tant de temps a casa, ja tenim ganes de divertir-nos una mica. Doncs prepareu-vos perquè, després d’estar quatre mesos tancat, el 4 de juliol reobre el nostre parc d’atraccions preferit, el Tibidabo!

El Tibidabo torna a posar en marxa les seves instal·lacions amb algunes restriccions com a mesura de prevenció. Com podeu imaginar, serà obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans de l’ús de qualsevol atracció. A més, la compra de les entrades només es podrà fer a la seva web a partir de l’1 de juliol per tal que puguin controlar l’aforament.

El parc també ha modificat el seu horari. Al juliol obrirà de dimecres a divendres de 12 a 21 h i els caps de setmana fins a les 22 hores. A l’agost estarà obert cada dia fins a les 22 h. L’àrea panoràmica seguirà els mateixos horaris però obrint una hora abans, a les 11 h.

No perdis el temps i compra les entrades… Comença la diversió!

 

NO T'HO PERDIS: El primer autocine de terror d'Europa obre aquest estiu a Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

 

Últimes notícies

    Publicitat