Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Las Golondrinas' tornen a navegar pel Port de Barcelona

Es reprèn el servei de navegació amb noves tarifes, horaris i restriccions

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Segur que tots recordem quan érem petits els viatges amb els mítics vaixells de fusta de 'Las Golondrinas' pel litoral barceloní. Doncs després del seu tancament, el primer en més de 130 anys, a causa de la Covid-19, 'Las Golondrinas' tornen al Port de Barcelona.

'Las Golondrinas',  una flota formada per una embarcació ràpida, tres naus modernes de fibra i dues golondrines clàssiques de fusta, reprèn el servei de navegació amb alguns canvis en els preus i els horaris. Per una banda, s’ha reduït la duració i el preu de la sortida de 'Port i Litoral', la ruta dedicada a veure les vistes de Barcelona. Aquest trajecte ara té una duració de 60 minuts i el preu és de 9.50 € l’entrada general, 7.50 € per estudiants i jubilats i 3 € pels nens de 5 a 10 anys.

Per altra banda, s’ha creat una ruta guiada, 'Port Guiat', on es mostraran paisatges inèdits de la costa barcelonina i s’explicaran històries i curiositats dels 300 anys de vida del Port de Barcelona. Aquest itinerari només està disponible el cap de setmana, té una duració de 45 minuts i el preu és de 7.70 € l’entrada general, 6.70 € per a  estudiants i jubilats i 3 € pels nens de 5 a 10 anys.

A causa de la crisi sanitària s’ha implementat una normativa molt més estricta per tal de complir amb les mesures de seguretat. La capacitat de les embarcacions serà més reduïda amb un aforament limitat depenent de la coberta, s’haurà de mantenir la distància de seguretat entre passatgers i l’ús de mascareta serà obligatori.

Les entrades per tornar a navegar amb 'Las Golondrinas' s’hauran d’adquirir a la seva web de manera anticipada.

 

NO T'HO PERDIS: Així és la inesperada "etapa de represa" a Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat