Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lasarte inaugura un menú de migdia a meitat de preu que el degustació

Inclou aperitius i quatre plats de la carta d'un dels millors restaurants del món, per 150 euros

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Som en una època excepcional que requereix mesures excepcionals. I si bé no és gens estrany que restaurants amb estrella Michelin ofereixin menús de migdia, el que sí que és excepcional és que un restaurant amb tres estrelles adopti aquest format. És el cas del Lasarte de Martín Berasategui i Paolo Casagrande, un dels tres únics triestrellats de Catalunya, juntament amb l'Àbac de Jordi Cruz i El Celler de Can Roca.

El menú de migdia ofereix una aproximació més resumida a la carta de Berasategui, amb aperitius i quatre plats: un entrant, un peix, una carn i unes postres, tots ells a triar entre dues possibles opcions. Més curta, per poder menjar sense l'estrès de les limitacions horàries, però el que no canvia és el producte estratosfèric i la virtuosa complexitat de cada plat. El menú combina alguns dels plats essencials de Lasarte, com el tàrtar de calamar amb rovell d'ou líquid, consomé de ceba i quefir, amb d'altres de recent creació, com ara la crema freda d'ostres, fruits de la mar, algues i cebetes adobades.

Lasarte
Foto: LasarteLasarte

Casagrande destaca que "malgrat el moment que estem vivint, a les circumstàncies que ens envolten i a les limitacions horàries actuals, Martín i tot l'equip seguim treballant amb la il·lusió més gran i volem seguir al costat dels nostres clients amb propostes noves i més properes, perquè segueixin vivint l'experiència Lasarte". El menú costa 150 euros (el recorregut de la degustació llarga, també disponible al migdia, així com la carta, costa 260 euros).

Potser algú pensi que associar el concepte "menú de migdia" a un preu de 150 euros sigui excessiu, però que valori això: ara pots entrar en un dels millors restaurants de món, menjar en una hora i mitja, sense pressa però sense pausa, i sortir. No he anat al restaurant més car d'Espanya (Sublimotion a Eivissa, dues Michelin, a 1650 euros el comensal) però dubto que en sortís més satisfet que del Lasarte. 

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

NO T'HO PERDIS: Estrelles Michelin amb menjar per emportar i a domicili 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat