Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
L'Auditori
Martí E. Berenguer

L'Auditori oferirà un concert gratuït de 5 hores per homenatjar Alícia de Larrocha

37 pianistes interpretaran diverses obres per commemorar el centenari del naixement de l'artista

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Gairebé 40 pianistes pujaran a l'escenari de L'Auditori per commemorar el centenari del naixement d'Alícia de Larrocha. Els músics oferiran una marató pianística de cinc hores on interpretaran obres de fins a 32 compositors diferents, amb composicions pròpies i algunes estrenes. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació Alícia de Larrocha, tindrà lloc a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori, el diumenge 26 de novembre, de 16 a 21 h.

El repertori que s'interpretarà ha estat escollit pels 37 pianistes, en un programa que inclou una proposta molt variada, amb composicions de Falla, Mompou, Poulenc, Beethoven, Ginastera, Chabrier, Consuelo Díez, entre altres compositors.

Hi destacaran tres estrenes: tres cançons escrites com a homenatge a Alícia de Larrocha de Concepció Ramió –'Porta ibèrica', 'Sonet d’enyor' i 'Plecs daurats'; 'Impromptu per a Alícia', de Marco Mezquida i 'Reminiscències baetiques (in memoriam Alicia)', de Josep Colom.

Com aconseguir entrades?

La marató és d'accés lliure i gratuït per a tothom fins a esgotar l'aforament, per la qual cosa no s'han de reservar entrades prèviament. A més, no hi ha un horari fix d'entrada, sinó que el públic podrà accedir-hi en tot moment al llarg de la tarda.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de música clàssica d'aquest mes

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat