Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
gossos
Foto: Shutter Stock

Les Arenes de Barcelona ofereix un any de menjar gratis per la vostra mascota pel Dia Mundial del Gos

El centre comercial fa un concurs del 17 al 21 de juliol per trobar quina serà la mascota de l'any

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou amants dels animals, i especialment si teniu mascotes, continueu llegint perquè aquesta notícia us interessa. El pròxim 21 de juliol se celebra el Dia Mundial del Gos, i en honor als nostres companys de quatre potes, el Centre Comercial Arenes de Barcelona i la marca d'alimentació per animals, Purina, s'han unit per escollir la que serà la mascota de l'any. El concurs durarà des del dilluns 17 fins al divendres 21 de juliol, on haureu de seguir a Instagram tant al centre comercial com a Purina i penjar una imatge de la vostra mascota acompanyada del hashtag #ArenasXPurina.

Per saber quina serà la mascota de l'any haureu d'esperar fins al 14 d'agost, quan el Centre Comercial anunciarà el guanyador a les seves xarxes socials. Aquest rebrà menjar gratis per la seva mascota durant un any sencer, a més, les tres següents fotografies amb més 'likes' rebran un lot amb productes de Purina tenint en compte les característiques de cada animal.

A més de per celebrar el Dia Mundial del Gos, aquest concurs s'ha dut a terme per reivindicar més espais 'pet-friendly' (on s'acceptin animals), per integrar-los al nostre dia a dia més enllà de casa. A més, també serveix per recordar la importància del vincle entre els humans i els gossos, que no només acaben formant part de la família, sinó que juga un paper indispensable dins la societat.

NO T'HO PERDIS: Escapades (i allotjaments) ideals per anar amb gos

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat