Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'The Dropout: Auge y caída de Elizabeth Holmes' (T1)
Hulu'The Dropout: Auge y caída de Elizabeth Holmes' (T1)

Les millors estrenes d'abril a Netflix, HBO Max, Filmin, Amazon Prime...

Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest mes a les principals plataformes

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

Si teniu temps lliure i ja heu acabat totes les sèries pendents, aquí teniu algunes recomanacions de les millors estrenes de títols de ficció televisiva en 'streaming'. Per sort, l'abril va carregat d'estrenes per a tots els gustos a plataformes com HBO Max, Netflix, Filmin, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+ i Atresplayer Premium. Posa't còmode i gaudeix de les novetats del mes. 

'Selftape'

Dues germanes distanciades per un ofici comú: l’actuació. La Joana i la Mireia Vilapuig (creadores i protagonistes) són dues germanes que després de conèixer la fama molt joves, s’enfronten de nou quan a la Mireia li ofereixen un paper que havia de fer la Joana. Una sèrie sobre la popularitat i l’oblit posterior amb punts d’autoficció on totes dues plasmen la seva experiència vital i laboral. 

Estrena el 4 d'abril a Filmin. 

'Élite' (T5)

Comença un nou curs a 'Las Encinas' amb, esclar, un munt de problemes. Després de la festa de Cap d'Any hi ha molts fronts oberts: la fugida de Guzmán, la mort d'Armando i el secret que pot provocar la fi de la història d'amor de Samuel i Ari. La confessió d'abús de Phillipe, els atacs incontrolables d'ira de Patrick i el desig de venjança de Benjamin portaran moltes conseqüències a l'institut. El curs arriba amb dos nous estudiants, Isadora, l'hereva de l'imperi de l'oci nocturn i Iván, el fill d'un dels millors futbolistes del món. 

Estrena el 8 d’abril a Netflix. 

'Better call Saul' (T6) 

Saul Goodman i Kim Wexler quedaran gravats a foc al nostre imaginari seriòfil. Quan va acabar 'Breaking bad', vam pensar que era impossible que la seva successora li fes ombra. Tenia molta menys teca passar d'un professor de química amb càncer que cuina metamfetamina, a dos advocats com a protagonistes, però el resultat és gairebé millor. Els seus creadors van acabar la història de Walter White quan ho van decidir ells i no pas la cadena, i acabaran 'Better Call Saul' de la mateixa manera: sense estirar el xiclet. - Serielizados

Estrena el 19 d’abril a Movistar Plus+.  

'Dead ringers'

Un any després que Cronenberg causés sensació a Canes, 'Inseparables' una de les pel·lis més famoses del mestre del 'body horror' arriba a la televisió. Però hi ha un 'twist': Jeremy Irons serà substituït per Rachel Weisz en el paper de les bessones Mantle. Propietàries d’una coneguda clínica d’obstetrícia, ambdues duen a terme pràctiques que freguen la il·legalitat per “avançar en les seves recerques mèdiques”.

Estrena el 21 d’abril a Prime Video.

'The flight attendant' (T2)

Després del que va passar a la primera temporada, Cassie Bowden està vivint la seva millor vida. Ha recuperat la seva estabilitat emocional, està sòbria, viu a Los Angeles i treballa com agent de la CIA en el seu temps lliure. Però es torna a veure envoltada en un misteri quan durant una feina a l'estranger presenciarà, sense adonar-se, un assassinat. 

Estrena el 22 d’abril a HBO Max. 

'Love and death'

Protagonitzat per Elizabeth Olsen, aquest drama inspirat en el crim de l’assassina de la destral explica la història de Candy Montgomery, una mestressa de casa d’un poble de Texas que va assassinar la dona del seu amant. Tot i que ja us imagineu l’arma del crim, la sèrie va més enllà de la crònica negra i explora la tediosa vida de les famílies de classe mitjana, els preparatius previs a l’assassinat, el judici i les seqüeles.

Estrena el 27 d’abril a HBO Max.

'Citadel'

Considerada la segona sèrie més cara de la història, aquesta ficció d’estil James Bond crida l’atenció per la seva proposta d’interconnectivitat narrativa. Descrita com un esdeveniment global expansiu que comprèn una sèrie mare i diverses sèries satèl·lit en diferents idiomes, aquesta història plena d’acció gira al voltant de la caiguda de Citadel, una agència d’espionatge que vetlla per la seguretat mundial.

Estrena el 28 d’abril a Prime Video.

'El internado: Las Cumbres' (T2)

Més terror, més misteri, més màgia i moltes revelacions arriben amb la segona entrega del 'reboot' de la inoblidable sèrie 'El internado'. L'Amaia i en Pol segueixen buscant en Manu, que porta desaparegut des del primer capítol de la primera temporada. Mentrestant, la Inés segueix descobrint qui és i per què en Darío la fa passar per la seva filla. Per altra banda, l'Elvira seguirà investigant els experiments que està duent a terme la direcció de Las Cumbres per venjar la mort d'Elías. Arribaran a temps per salvar en Manu? Qui està darrere del laboratori que està duent a terme investigacions amb humans? Per què fan aquests experiments?

Estrena l'1 d’abril a Amazon Prime Video

'Tiny Beautiful Things'

Basada en la col·lecció de best-sellers de Cheryl Strayed, aquesta és una narració de la història de la Clare (Kathryn Hahn), una escriptora que es converteix en una columnista de prestigi mentre la seva vida s'enfonsa. El seu matrimoni s'encalla, la relació amb la seva filla Rae és cada cop més distant. A mesura que va escrivint consells a la seva columna, pensa que ella no és la indicada per donar-los a ningú. Però la seva escriptura va descobrint etapes de la seva vida i ferides no curades que a poc a poc la portaran de tornada a casa.

Estrena el 7 d'abril a Disney+. 

'The Dropout: Auge y caída de Elizabeth Holmes' (T1)

Amanda Seyfried i Naveen Andrews protagonitzen la història real d'Elizabeth Holmes i l'empresa Theranos. Elizabeth Holmes és la responsable d'aquesta empresa, que prometia diagnòstics mèdics a partir d'anàlisis amb una gota de sang gràcies a màquines d'alta tecnologia. Grans propietaris van invertir en aquesta companyia fins que Holmes va ser acusada de defraudar als inversos i declarada culpable de quatre càrrecs de conspiració. Com és possible que la multimilionària més jove del món ho perdés tot en un tancar i obrir d'ulls?

Estrena el 20 d’abril a Disney+.

'In my skin' (T1)

La història segueix la vida de Bethan, una noia de 16 anys que lidia amb les ansietats, inseguretats i angoixes de la vida adolescent. A més, la seva vida a casa està en una realitat molt allunyada de la que viuen els seus amics.

Estrena el 5 d’abril a Filmin.

'Los herederos de la tierra' (T1)

És la continuació de 'La catedral del mar' i està protagonitzada per Yon González. La història ens fa viatjar a la Barcelona de finals del segle XIV i narra la història del jove Hugo Llor, fill d'un mariner mort, que treballa a les drassanes gràcies a un dels homes més importants de la ciutat, Arnau Estanyol. El seu somni de convertir-se en constructor de vaixells pot tenir conseqüències per culpa de la família Puig. 

Estrena el 15 d’abril a Netflix.

'Tokyo Vice' (T1)

Inspirada en el relat en primera persona del periodista estatunidenc, Jake Aldestein, sobre el ritme de la Policia Metropolitana de Tòquio.  Relata la història d'un jove apassionat per la cultura japonesa que comença a treballar com a periodista i a investigar un dels criminals més poderosos del país.

Estrena el 8 d’abril a HBO Max.

'Sentimos las molestias' (T1)

Què suposa fer-se vell? A través del to de comèdia dramàtica, Antonio Resines i Miguel Rellán protagonitzen aquesta història. Rafael Müller és un aclamat director d'orquestra que és amic de fa temps amb Rafael Jiménez, una vella glòria del rock. Hauran de lluitar per endinsar-se en un món plenament jove.

Estrena el 8 d’abril a Movistar Plus. 

'Madres' (T4)

Històries personals i casos mèdics amb nou personatges dins de l'Hospital Los Arcos. A diferència de les temporades anteriors, aquesta se centrarà en els professionals. La doctora Zavala es trobarà sota l'autoritat d'una nova doctora i dins d'un grup de futurs metges més joves. En aquesta temporada s'incorpora Núria Roca en la figura d'una cirurgiana amb molta reputació que participa en tertúlies. 

Estrena el 8 d’abril a Amazon Prime Video

'Vaya tela, Sam' (T1)

Un escàndol públic en una empresa de Nova York obliga a una jove alcohòlica, Samantha Fink, a tornar a casa de la seva mare sobreprotectora per evitar anar a la presó i estar sòbria. A Boston, s'haurà d'esforçar per trobar una versió millor d'ella mateixa, i comença reprenent la seva vida treballant a un supermercat.

Estrena el 6 d’abril a Disney+

'Roar' (T1)

És un total de vuit capítols d'una antologia de faules feministes, protagonitzades per dones i que combinen drama i comèdia. Ofereix un retrat perspicaç i alhora commovedor de la vida domèstica, l'àmbit professional, el món futurista i el que significa ser dona avui dia. 

Estrena el 15 d’abril a Apple TV+

'Muñeca rusa' (T2)

La comèdia creada i protagonitzada per Natasha Lyonne comença quatre anys després de la primera temporada, quan Nadia i Alan aconsegueixen sortir del bucle temporal que morien i despertaven en el mateix lloc i moment contínuament. Als nous capítols la història segueix explorant l'existencialisme des de l'humor i la ciència-ficció.

Estrena el 20 d’abril a Netflix

'La brea' (T1)

Si sou fans de 'Perdidos' aquesta sèrie no us decebrà. Un forat enorme s'obre enmig d'un barri de Los Ángeles i persones, vehicles i edificis cauen dins de la gran profunditat. Els supervivents estan atrapats en un entorn misteriós i perillós. La sèrie segueix la història d'una família que està separada, però gràcies a les visions del pare el retrobament els serà més fàcil.

Estrena el 12 d’abril a HBO Max

'Outer Range' (T1)

Josh Brolin protagonitza i dirigeix aquest thriller de l'oest que interpreta a Royal Abbott, un ramader que lluita per la seva família i la seva terra i que descobreix un misteri als límits de la zona salvatge de Wyoming. La temporada comença amb una desaparició que desencadenarà una sèrie de fets plens de tensions i misteri.

Estrena el 15 d’abril a Amazon Prime Video.

'Heridas' (T1)

Adriana Ugarte i María León protagonitza l'adaptació del drama turc 'Madre'. Manuela és una noia jove que s'ha allunyat de la seva família adoptiva i està traumatitzada per haver estat abandonada. El dia que es troba a la petita Alba, començaran un viatge que obligarà la protagonista a afrontar-se als seus dimonis del passat i a qüestionar-se els pilars de la seva vida. 

Estrena el 17 d’abril a Atresplayer Premium.

'Ozark (T4)

Set capítols seran els últims de la sèrie guanyadora de tres premis Emmy. Els Byrde es troben en un dels seus pitjors moments de la seva vida. El nebot d'Omar Navarro els ha jugat una mala passada, Ruth encara no ha superat la mort del seu cosí i de Darlene i està disposada a dur a terme una venjança, que també implicarà als Byrde. 

Estrena el 29 d’abril a Netflix.

'The First Lady' (T1)

Viola Davis, Michelle Pfeiffer i Gillian Anderson protagonitzen aquest drama. Segueixen la vida personal i política de Tres Primeres Dames dels Estats Units: Michelle Obama, Betty Ford i Eleanor Roosevelt. Mentre tiraven endavant les seves famílies, van haver de prendre les decisions més rellevants i de major impacte. 

Estrena el 28 d’abril a Movistar Plus+.

'Inspector Venn' (T1)

Ben Aldridge interpreta al primer detectiu LGTBI+ de la televisió britànica. Quan es troba un cos a la platja, Matthew Venn es troba en un cas sense testimonis, ni anàlisis forenses. Per si no fos suficient, també ha de lidiar amb la mort del seu pare.

Estrena el 26 d’abril a Filmin.

'Grace and Frankie' (T7)

Arriba el final de la sèrie protagonitzada per Jane Fonda i Lily Romlin, que interpreten a dues dones que pateixen un gir a la seva vida en descobrir que els seus marits les deixen per estar amb el marit de l'altra.

Estrena el 29 d’abril a Netflix.

Grace and Frankie
Foto: NetflixGrace and Frankie

NO T'HO PERDIS: Torna la Festa del Cine: tres dies a 3,50 € l'entrada

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 
 

Últimes notícies

    Publicitat