Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Visita familiar
Foto: ShutterstockVisita familiar

Quan podrem abraçar els nostres familiars i amics?

Marta Bac
Escrit per
Marta Bac
Publicitat

Ja hem conegut el pla complet de desescalada que ha presentat el Govern i que consta de quatre fases que s'aplicaran de manera "gradual, asimètrica i coordinada" en totes les comunitats autònomes. Aforament de bars i restaurants, petits comerços, sortides als parcs... però quan podrem abraçar els nostres familiars i amics?

D'entrada caldrà tenir en compte si aquests viuen en altres províncies, ja que això ajornarà una mica més aquest esperat retrobament. Només podreu justificar el vostre trasllat a una província diferent a la resident si és per feina o per una defunció.

Segons les mesures anunciades pel Govern, no podrem visitar-los a la fase 0, que és en la que estem ara mateix. Sí que estarà permès a la fase 1, que començarà l'11 de maig, quan s'acceptarà "contacte social en grups reduïts per a persones no vulnerables ni amb patologies prèvies". Podrem fins i tot prendre alguna cosa en una terrassa, això sí, sempre que no superi el 30% de la seva capacitat. La situació es relaxa una mica, però haurem d'adaptar-nos a la nova realitat.

Fases de desescalada
Foto: Gobierno de España


Més preguntes?

- Teatres i cinemes: quan podrem tornar a seure a una butaca amb normalitat?
- Com i quan podré tornar al bar i al restaurant?
- Quan i com obriran les biblioteques i els museus?

NO T'HO PERDIS: consulta el pla complet de desescalada, fase per fase 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat