Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Amantis
Foto: Amantis

Les millors joguines eròtiques per empoderar-te

L'empoderament sexual també s'ha de cultivar al llit i les joguines poden ser un bon aliat

Per
Marta Molas
Publicitat

Ja ha arribat la data que tant desitgem, 8 de març, el dia en què s'accentua la reivindicació de les dones feministes per a, per fi, aconseguir la igualtat. Milions de dones cada any surten al carrer a denunciar la situació en la qual els (ens) deixa el cisheteropatriarcat. El dia de la dona treballadora no significa solament lluita i sororitat, també crida apoderament: i com no, sexual.


La sexualitat és un altre dels àmbits de discriminació entre gèneres. Les dones han carregat amb més tabús i estigmes a l'hora de tenir i parlar de sexe. Durant els últims anys, amb la revolució del famós succionador de clítoris, s'ha produït un progrés i una transformació en la masturbació de les dones. Per això, us portem les joguines eròtiques més feministes i empoderadores, perquè no ens basta només amb "el succionador".

Voluptas - Joc de cartes eròtic inclusiu

Aquest joc de cartes eròtic mostra tota classe de cossos, gèneres i desitjos sexuals trencant amb qualsevol patró normatiu. El feminisme destaca per ser inclusiu i interseccional i Voluptas es distingeix pel mateix. Juga amb les teves regles!

Amantis
Foto: Amantis

Lubricants ecològics

Ecologia i feminisme tenen molt en comú: el ecofeminisme és una tendència mundial que busca la cura de les persones i del planeta. Només el plaer a través de joguines i complements eròtics de quilòmetre 0, que no danyin el planeta ni tampoc la nostra salut amb químics, és un plaer segur. Eco, natural, maduixa i mandarina, amb ingredients ecològics certificats i alguns d'ells fets a Tarragona.

Desliz eco
FOTO: Desliz eco / AmantisDesliz eco

Joguines sense binarisme de gènere

Acabar amb el binarisme de gènere i l'associació entre gènere i sexe també és feminista. Reivindicar que el plaer va molt més enllà dels genitals i que els punts orgàsmics al llarg del cos són amplis variats i la majoria, presents en tots els cossos, és un mantra a repetir-nos. Per això et destaquem les joguines que no estan enfocats a una vagina o a un penis, sinó que busquen el plaer de totes les persones, independentment del seu sexe. A la foto, Ballenato, un vibrador amb comandament que pots usar com a fal·lus, anell, masajeador o joguina apta per inserir amb un altre penis, dildo o vibrador.

Amantis
Foto: Amantis

Literatura eròtica

Visibilitzar que les dones tenen sexualitat pròpia i que poden gaudir del seu propi plaer ha estat una mica més fàcil gràcies a la literatura. Els llibres ens ajuden a normalitzar els nostres cossos, el nostre sexe, les nostres emocions i desitjos i la nostra manera de viure. Veure'ns reflectits en els personatges que surten i en els relats que ens conten en llibres com a Vida Trans d'Alana Porter… o (h)amor3 de Carol Herrera...

Amantis
Foto: Amantis

NO T'HO PERDIS: Consells per aconseguir bons orgasmes només amb la pell

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat