Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Joguines per empoderar-se
FOTO: ShutterstockJoguines per empoderar-se

Les millors joguines eròtiques per empoderar-te

L'empoderament sexual també s'ha de cultivar al llit i les joguines poden ser un bon aliat

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Avui és el dia de l'orgasme femení! Una data que ens recorda que la desigualtat de gènere no només té un impacte en l'àmbit polític, econòmic o professional, sinó que també entra a la vida personal de les dones i afecta la seva relació amb el sexe. Ens ho demostren dades terrorífiques com que un 60% de les espanyoles han fingit un orgasme en algun moment de la seva vida. 

Acceptem-ho: la sexualitat és un altre dels àmbits de discriminació entre gèneres. Les dones han carregat amb més tabús i estigmes a l'hora de tenir i parlar de sexe. Durant els últims anys, amb la revolució del famós succionador de clítoris, s'ha produït un progrés i una transformació en la masturbació de les dones. Per això, us portem les joguines eròtiques més feministes i empoderadores, perquè no ens basta només amb "el succionador".

1. Voluptas - Joc de cartes eròtic inclusiu

Aquest joc de cartes eròtic mostra tota classe de cossos, gèneres i desitjos sexuals trencant amb qualsevol patró normatiu. El feminisme destaca per ser inclusiu i interseccional i Voluptas es distingeix pel mateix. Juga amb les teves regles!

Amantis
Foto: Amantis

2. Lubricants ecològics

Ecologia i feminisme tenen molt en comú: el ecofeminisme és una tendència mundial que busca la cura de les persones i del planeta. Només el plaer a través de joguines i complements eròtics de quilòmetre 0, que no danyin el planeta ni tampoc la nostra salut amb químics, és un plaer segur. Eco, natural, maduixa i mandarina, amb ingredients ecològics certificats i alguns d'ells fets a Tarragona.

Desliz eco
FOTO: Desliz eco / AmantisDesliz eco

3. Joguines sense binarisme de gènere

Acabar amb el binarisme de gènere i l'associació entre gènere i sexe també és feminista. Reivindicar que el plaer va molt més enllà dels genitals i que els punts orgàsmics al llarg del cos són amplis variats i la majoria, presents en tots els cossos, és un mantra a repetir-nos. Per això et destaquem les joguines que no estan enfocats a una vagina o a un penis, sinó que busquen el plaer de totes les persones, independentment del seu sexe. A la foto, Ballenato, un vibrador amb comandament que pots usar com a fal·lus, anell, masajeador o joguina apta per inserir amb un altre penis, dildo o vibrador.

Amantis
Foto: Amantis

4. Literatura eròtica

Visibilitzar que les dones tenen sexualitat pròpia i que poden gaudir del seu propi plaer ha estat una mica més fàcil gràcies a la literatura. Els llibres ens ajuden a normalitzar els nostres cossos, el nostre sexe, les nostres emocions i desitjos i la nostra manera de viure. Veure'ns reflectits en els personatges que surten i en els relats que ens conten en llibres com a Vida Trans d'Alana Porter… o (h)amor3 de Carol Herrera...

Amantis
Foto: Amantis

NO T'HO PERDIS: Consells per aconseguir bons orgasmes només amb la pell

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat