Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les obres cancel·lades pel coronavirus es veuran al Grec

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

El festival Grec s'allargarà durant tot el mes d'agost per fer possible reprogramar totes les obres de teatre que s'han hagut de cancel·lar pel confinament. Aquesta és una de les mesures presentades per l'Ajuntament de Barcelona per fer front a la situació d'emergència que viu el país per mor del coronavirus. Això farà possible que totes les obres que s'havien d'estrenar la setmana passada i aquesta, així com les que no arribin a escena durant els propers dies, fins que acabi el confinament, tinguin un lloc durant el mes d'agost.

Un exemple clar és la Quinzena Metropolitana de Dansa, que havia de rebre el tret de sortida dissabte passat, i que ha quedat suspesa en la seva totalitat.

"No serà fàcil encabir-ho tot en la programació de juliol, d'aquí que enguany, i de manera excepcional, la programació del Grec s'allargarà al mes d'agost, oferint així un marge més ampli per a les reprogramacions d'espectacles", expliquen des del festival. "Amb la consciència clara que la situació que vivim és temporal i que, després que haguem superat la prova que suposa del confinament domiciliari, serà un cop més el moment de retrobar-se i gaudir dels espectacles públics d'una manera segura, l'organització del festival ultima aquests dies una programació plena de grans i petites perles que han de contribuir a reconfortar la ciutadania després d'aquestes setmanes", afegeix.

Estem parlant, al final, d'una quarentena d'espectacles. Les companyies, els artistes i els teatres decidiran si cancel·len 'sine die' les estrenes, aposten per ser al Grec o es reprogramen per a la tardor. Aquesta última opció és complicada, ja que la majoria de teatres, a hores d'ara, ja han programat els mesos de setembre i octubre.

NO T'HO PERDIS: Tot el teatre que pots veure a casa teva

Últimes notícies

    Publicitat