Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bany a la platja
Foto: ShutterstockBany a la platja

Les platges de Barcelona reobren dilluns per als banyistes

A partir del 8 de juny ens podrem tornar a banyar a les platges de Barcelona, però amb restriccions

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

És un dels dubtes que molta gent tenia. Ens podem banyar ja a les platges de Barcelona? Tot i que s'ha pogut veure a algun 'despistat', el bany estava prohibit excepte per a professionals federats. Fins ara, a la platja només es podia anar a passejar i a practicar esports aquàtics individuals en les hores estipulades. Però a partir de dilluns 8, quan Barcelona entri en la fase 2, les platges de la ciutat es tornen a obrir als banyistes, però amb restriccions. 

Sembla que aquí no ens trobarem les platges segmentades en quadrícules per respectar la distància de seguretat, tot i que Eloi Badia, regidor d'Emergència Climàtica demanava en roda de premsa la "corresponsabilitat" de la ciutadania, que haurà de canviar la forma que tenia d'anar a la platja. 

La temporada de bany d'aquest estiu estarà marcada pel control d'accés a les platges i d'un aforament limitat que es controlarà amb uns sensors que indicaran en temps real si determinada platja està arribant al seu aforament màxim. Si és així, l'accés es tancarà.

Les platges amb més afluències de públic, les de Ciutat Vella (Sant Miquel, Sant Sebastià, la Barceloneta i el Somorrostro), estaran més delimitades per assegurar que es compleixen les normatives. 

NO T'HO PERDIS: Barcelona entra en la fase 2. Què es podrà fer?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat