Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mr. Bean
Foto: Netflix

'L'escurçó negre', 'Allo, allo', 'Els joves', 'Sí, ministre' i 'Mr. Bean' estaran disponibles al 3Cat (gratis i en obert)

TV3 també oferirà deu partits de la Champions Femenina de Futbol del Barça

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

'L'escurçó negre', 'Allò Allò', 'Els joves', 'Sí, ministre' són algunes de les sèries històriques de TV3 que estaran disponibles al 3Cat a partir d'aquest dissabte 2 de desembre. A més, la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Romà, també ha anunciat que, el 6 de desembre, s'afegirà a la llista de nous continguts la sèrie de 'Mr. Bean'.

Presentació de 3cat
Foto: CCMAPresentació de 3cat

Durant la sessió de Control de l'Actuació de la CCM al Parlament, el director de TV3, Sígrid Gras, també ha anunciat que la cadena oferirà en directe la Champions Femenina de Futbol, gràcies a un acord de DAZN, per la transmissió d'un màxim de deu partits de la UEFA Women's Champions League del Futbol Club Barcelona.

Es podran veure tres partits de la fase de grups, dos de quarts de final, quatre de semifinals i la gran final sempre que el Barça femení es classifiqui. La primera transmissió televisiva a TV3 s'oferirà el 13 de desembre del partit Rosengard- FC Barcelona, a càrrec de Danae Boronat, Mireia Vera i Laura Brugués.

Des que es va estrenar el passat mes d'octubre, la plataforma de continguts en català ha registrat 20 milions de visites, 780.000 reproduccions al dia i més de 600.000 usuaris registrats.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de novembre als cinemes de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat