Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Presentació de 3cat
Foto: CCMAPresentació de 3cat

Neix el Netflix català amb sèries, pel·lícules, pòdcasts, i és gratis!

Compta amb 280.000 hores de contingut en català provinent del fons de la radiotelevisió pública

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Sabem que al català li està costant d'arribar a les grans plataformes, tot i que no tant als serveis alternatius. Per potenciar el paper de la nostra llengua al món digital, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) comença avui una nova etapa amb el llançament de la plataforma de continguts audiovisuals digitals 3Cat, que ja es pot descarregar des de migdia.

Es tracta d'una iniciativa que actualitza l'aplicació prèvia de TV3, que només servia per recuperar programes emesos a la televisió en directe i a través de l'antena. 3Cat aspira a molt més, oferint una trentena de continguts nous que inclouen programes, sèries i pòdcasts, i tot de forma gratuïta.

El punt a favor de la nova plataforma, les gairebé 280.000 hores de contingut en català provinent del fons de la radiotelevisió pública. Està previst que en la seva segona fase, l'aplicació es transformi encara més en una plataforma per demanda a l'estil de Netflix o HBO.

Continguts exclusius

En la trentena de productes exclusius de la nova plataforma, destaca el nou programa d'Andreu Buenafuente 'Vosaltres mateixos', en el que suposa el retorn del presentador a TV3, o el reality protagonitzat per Laura Escanes 'La travessa'. També sèries com 'Això no és Suècia' o 'Jo mai mai', programes de cites com 'Love cost' o una nova edició del 'talent' de més èxit, 'Eufòria Street Dance'. S'hi inclouen també canals temàtics de notícies i també per a la canalla (Super 3) i juvenils (EVA).

NO T'HO PERDIS: les millors sèries noves que has de veure

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat